25. dubna 2017 19:00
Prostřeno! Dítě, práce, škola... Jak to Darina všechno zvládá?
Jak to Darina zvládá - Prostřeno!
Samostatná zdravotní sestřička Darina (30) zvládá výchovu syna, rekonstrukci domu, další studium i svoji večeři.
Darina sice přiznává, že jí pomáhají rodiče, ale také to, že po rozchodu s partnerem dře a maká, aby si krásně zvelebila svůj domov ve Frýdlantu a žila na úrovni. Je jasné, že hosté se budou hodně zajímat o to, jak to všechno bylo a jak to Darina zvládá. A soupeři se třetí sympatické hostitelky opravdu hodně vyptávají. Jak to zdravotní sestřička zvládne u sporáku? Předkrm caprese je dobrý, ale jednoduchý, hostům ale moc zachutná domácí ciabatta, do které Darina přidala olej ze sušených rajčat, proto je krásně oranžová. A taková je i dýňová polévka, ta je přijatelná i pro Danu, která po jednom vlastním nezdařeném pokusu doma už dýňovou polévku nikdy neuvaří.
Pepř v dezertu
Bude někomu vadit, když kuchařka přizná, že dala do polévky kupovanou bujonovou kostku? Na hlavní chod, plněný kuřecí steak, se hosté těší a dost je zajímá příloha sicilské brambory, ty nikdo nezná. Kuře je nakonec trochu sušší a do plněného masa by někdo přidal výraznější sýr než mozzarellu; tu ale hostitelka miluje, přidala ji už do polévky. Zajímavý je dezert, pohár kombinuje domácí vanilkovou zmrzlinu s jahodami, pepřem, kterého by tam mohlo klidně víc, s medem, toho by tam naopak mohlo být méně – pro někoho je sladká tečka sladká až příliš. Hosty ještě čeká návštěva pivovaru a Darinu výzva v podobě testu jejích odborných zdravotních znalostí. Zvládne i tohle?
Sledujte od 17.35 na Primě.
Pepř v dezertu Pepř v dezertu