Prostřeno! Martinova "šukárna" je plná erotických pomůcek!
Bývalý zedník Radim (23) má velké kulinářské ambice, sám boduje nízko. Kolik bodů si vyvaří liberecký pizzař? Bude to nervák až do konce…
Poslední hostitel Radim, který zběhl od zedničiny do pizzerie, vaření a jídlo doslova miluje, jednou by se rád stal šéfkuchařem. Určitě by rád vyhrál, v létě by se chtěl oženit se svou přítelkyní, s níž bydlí v malém mezonetovém bytě. Co se skrývá u Radima na půdě? Hned v úvodu se trochu nervózní hostitel, který se ani nestihl převléknout, před hosty zmíní, že nestíhá…
Bůčková paštika
Kolegy už podruhé v tomto týdnu čeká paštika (tentokrát dvojitá) a také hráškový krém, nyní s opečenou slaninkou a krutony. Martin se o finálním menu vyjádří velmi nelichotivě, už jen když ho prý čte – a to ještě nic neochutnal! Zdá se mu moc tučné, nebo je to opět taktika? Přitom menu je poměrně ambiciózní.
Taktika
Radim si umí pohrát s pizzou, ta však bude až součástí zábavy, jinak se mu ale věci vymykají z rukou. Zatímco se v pekárně peče (a ani nedopeče) domácí chléb, hostitel uloží pořádnou flákotu předem marinované krkovičky do alobalu, v němž se bude vepřové péct. Jenže na něco zapomene a musí své dílo opravit. A tím se zdrží a v důsledku toho všeho bude nakonec vůbec rád, že své menu dokončí.
Šukárna
Kávová panna cotta nehoustne, hrášková polévka se skoro vyvaří a nakonec je jedna velká záhada i pro kuchaře, ale Radim ještě u stolu žertuje o sexu. A to se vůbec nelíbí stydlivému Honzovi… Předkrm je sice bez příborů, ale vypadá lákavě, hezky vypadá i hlavní chod, který ale nemá nijak výraznou chuť. A během poslední večeře se bude právem hodně řešit i taktika.
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!