Prostřeno!: Daniel naservíruje žabí sliz
Daniel (27) se snažil připravit večer nezapomenutelný a ohromující, zábava začala v ponorce a ponorka pokračovala dál…
Uprostřed týdne uvaří jediný muž týdne, momentálně nezaměstnaný Daniel, který dámy nepozve domů, kde má málo místa, ale do bytu ke kamarádovi. A to možná neměl dělat. Místo není dobře vybrané, dámám připadá špinavé a neútulné. Dan začne netypicky zábavou. Ta je sice atraktivní, muži by ji však určitě ocenili více. Simulaci ponorky za první světové války si nejvíce užije Gabriela.
Podívejte se, jak si soutěžící užívají zábavu:
Atrakce mimo byt je asi za všechny peníze, ale taky docela náročná na čas, který neúprosně běží, čímž se posune Danovo vaření. To je navíc minutkové, takže nachystaného toho Dan zatím moc nemá, spoléhá hlavně na kvalitní maso z italského řeznictví, z něhož bude grilovat steaky. Jako přílohu zvolil kuskus se zeleninou, to není úplně typická příloha, hostitel si ale myslí, že vedle kuskusu vynikne nejlépe chuť hovězího masa.
Podívejte se na žabí sliz na talíři:
První tatarák z lososa je povedený, i na ten si ale dámy chvíli počkají. Hostitel je během večeře ulítaný, zpocený a nervózní, ze svého večírku nakonec nic moc nemá a dámy s ním. Dan není v pohodě, navíc když mu Anička řekne, že jí jeho hrášková polévka – podle ostatních chutná – připomíná žabí hlen, Dana se dotkne i její obracení očí v sloup. Anně nakonec nejvíc zachutná poslední domácí zmrzlina z lesních plodů, ta se Danovi povedla, i když příprava šlehačky mu také dala docela zabrat, bombička chvíli stávkovala.
Hostitele nakonec nejvíc zradilo jeho „maso s rodokmenem“, pro někoho je hovězí moc propečené. Pro Annu studené „jak noha mrtvého“. Gábinu šokovalo, že steaky hostitel podával v hlubokých talířích a s prostíráním u půjčeného stolu si tedy vůbec moc práce nedal, čímž kvalitní surovinu i celkový dojem v podstatě zabil.
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!
Už máte novou kuchařku Prostřeno!? Prostřeno! slaví 10 let a kuchařka vydaná k tomuto jubileu je plná tipů pro amatérské kuchaře… Klikněte pro více informací.
SLEDUJTE PROSTŘENO ONLINE