Prostřeno!: Milovnice adrenalinových sportů bude pod palbou otázek a kritiky
Irena Čeřovská Zdroj: archiv TV Prima
Milovnice adrenalinových sportů Irena (49) bude pod palbou kritiky. V Hořicích se pečou oplatky i oplátky.
Ve městě kamenné krásy, kde se už v 19. století vyráběly hořické trubičky, součást čtvrteční zábavy, žije v domě čtvrtá hostitelka Irena. Týden má mírně vzestupnou tendenci, jak si u plotny poradí první z žen, kterou bylo zatím u stolu slyšet nejvíce?
Podívejte se, co všechno Irena už v životě dělala:
Prý její přítel za tu dobu, co jsou spolu, přibral, což hostitelka bere jako důkaz, že si v kuchyni nevede špatně. To se bude hodit, protože soupeři se na Irenu za její kritiku a poučování docela chystají. Ta má zatím nejhezčí stůl, svítí žlutě, je to jedna z Irenčiných oblíbených barev. Předkrm je celý růžový od červené řepy, která je součástí salátu.
Kaka tvrdí, že našla v polévce vlas, podle Ireny je to něco jiného:
Administrativní pracovnice spoléhá na oblíbené rodinné menu, první chod pochází z italské kuchyně, i když si tím hostitelka zase není tak úplně jistá. Květákový krém je lehký, s krutony opečenými na másle, oleji a bylinkách, jen dochucený kuřecím bujonem. Polévka mohla být teplejší i méně slaná a Kateřina najde bohužel vlas
Podívejte se, jak Irena připravuje rarášky:
Krůtí rarášky jsou smažené v pivním těstíčku a k nim se hodí bramborová kaše. Rarášků je na talíři docela málo a hosté ani nepoznali, že maso bylo naložené přes noc, přijde jim bez chuti. Zato hostitelka jim přijde docela ostrá, tipují ji na práci u policie. Nejsou tak úplně vedle, Irena jezdila na motorce a pěstovala adrenalinové sporty, dokonce skákala padákem. Irena je pod palbou otázek, ale rozhodit se nenechá. V menu u posledního chodu je uveden malinovo-tvarohový dortík, ale kuchařka použije čerstvé jahody. Odpustí jí hosté tuhle aktuální změnu? S dezertem se tak krásně nazdobila…
Podívejte se, jak dělá Irena dezert:
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!
SLEDUJTE PROSTŘENO ONLINE