Životní styl

30. září 2023 15:00

FTV Prima

První ročník zážitkového happeningu ZOOM FEST přilákal tisíce diváků

Na nejnovější primácký event ZOOM FEST dorazilo v sobotu 16. září – 9 300 návštěvníků. Festival bavil prostřednictvím přednášek, workshopů, koncertů, gastronomických pochutin a dalších rozmanitých zážitků. Zaostřeno bylo na osobní rozvoj, udržitelnost, cestování i zábavu. Přednáškové stany praskaly ve švech. Plocha před hlavním podiem byla při všech koncertech zaplněna. Tradičně byla také fronta na autogramiádu herců ze seriálů TV Prima. Vše bylo navíc zcela zdarma!

Hlavní hudební stage roztančily kapely O5 a Radeček, Monkey Business, Chinaski a Queens of Everything. ZOOM stage nabídla zhlédnutí nejzajímavější aktuálních dokumentů z jednoho z nejoblíbenějších TV kanálů Prima ZOOM. Také vás vzala za poznáním a neuvěřitelnými cestovatelskými zážitky spolu s horolezcem Radkem Jarošem, cestovateli a dokumentaristy Petrem Horkým a Miroslavem Náplavou a Martinem Petráskem ze Slezské univerzity v Opavě. Radek Jaroš spolu s kapelou O5 a Radeček představili projekt „Hory“, jehož je Prima ZOOM také mediálním partnerem a který navazuje na aktuálně nejhranější píseň v českých rádiích. Více na www.mamradhory.cz.

Další zajímavé přednášky a workhopy za velkého zájmu zrealizovali Jan Mühlfeit, Radek Laci, Kryštof Jarmar (Brain We Are), Eliška Remešová, Jan Haruda, Libor Mattuš, Radek Němec, Michal Tříska či Toman Equilibre. Bohatý doprovodný program naplnili partneři akce: Společnost Philip Morris představila interaktivní audiovizuální instalaci a laboratoř Svět bez kouře; Canon nabídl fotokoutek s fotkami ve špičkové kvalitě; s Costa Cofee se návštěvníci naladili lahodnou kávou; Dermacol beauty koutek hýčkal nejen ženy; s Form Factory se nejen cvičilo, ale mohlo se konzultovat s nutriční terapeutkou Klárou Řehořkovou a instruktorem Matějem Ptáčkem. První mobilní planetárium v ČR zajistilo sférické promítání vzdělávacích filmů a zábavních full-dome show (nejen) o hvězdách a vesmíru na planetární kupoli.Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy a její Přírodovědci.cz nabídli možnost namíchat si molekulární drink a pohladit si „zvíře“, které jen tak do ruky nedostanete. A celou dobu si návštěvníci mohli užít dobré jídlo.

TV kanály Prima, Prima LOVE, Prima COOL i Prima MAX už své úspěšné eventy mají, a tak jsme si řekli, že Prima ZOOM by si také zasloužil vlastní tematickou akci. Vytvořili jsme originální event, který skloubil poznání i zábavu. Představil dokumenty a osobnosti spojené s Prima ZOOM a bohatý doprovodný a kulturní program, a navíc přinesl obrovskou přidanou hodnotou prostřednictvím přednášek a workshopů předních českých odborníků. Jsme nadšeni, že první ročník předčil naše očekávání a setkal se s tak obrovským zájmem veřejnosti.“ dodává Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima.

Těšíme se na další ročník!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.