Prvomájový must have: růžová taška Dermacol a nekonečné hýčkání na DERMACOL LOVE DAY

Pražská Grébovka se ve středu 1. května již pošesté promění v ten nejromantičtější prostor s nabitým programem v duchu lásky, krásy a zábavy. DERMACOL LOVE DAY se zaměří především na ženy, které se budou moci nechat hýčkat a dopřát si celý den plný různých kosmetických procedur, workshopů a inspirace jen a jen pro sebe. Nově si budou moci s celou rodinu užít také předvečer Prvního máje na čarodějnické warm-up party a vychutnat si tak další aktivity, které pro ně v rámci svých třináctých narozenin připravil kanál Prima LOVE.

Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře televize Prima v čele s moderátory Evou Hecko Perkausovou a Romanem Šebrle i na herce z oblíbeného seriálu ZOO. I tentokrát se o příjemnou atmosféru postará hudební doprovod v podání interpretů, jako jsou Eva Burešová, skupina Lunetic, Sharlota, Sebastian nebo Simon Opp a další. Na akci nebudou ani tentokrát chybět módní přehlídky, workshopy, ukázky tance a kreativní tvoření všeho druhu.

Prvomájová akce je již od svého začátku také oslavou krásy. O to, aby se ženy cítily hýčkány a krásné, každý rok pečuje značka Dermacol, která pro letošní ročník chystá mnoho aktivit, spoustu stanovišť i prezentačních stánků. Speciálně dámy se tak mohou těšit na líčení neslíbatelnou rtěnkou 16H Lip Colour, kterou značka představí v novém elegantním obalu a která je nejen v tento den ideálním doplňkem do každé kabelky. Ženy se mohou tešit na líčení, lakování nehtů, představení parfémů či pleťové poradenství. Pro nejmenší raubíře budou připraveny hravé aktivity s příšerkou AROMA Plummy monster, se kterou značka letos uvedla sprchový gel a pěnu do koupele.

Jako každý rok si budou moci dámy za 299 Kč zakoupit speciální růžovou tašku DERMACOL se spoustou produktů a dalších dárků v hodnotě 800 Kč. S touto nepřehlédnutelnou taškou si navíc budou moci přímo na akci dopřát líčení i lakování nehtů. Součástí zakoupené tašky bude hned několik produktů značky Dermacol, jako je například lehký krém pro každodenní péči s vůní malin a lesního ovoce Love My Face nebo tekuté mýdlo s nezaměnitelnou vůní papáji a máty Aroma Moment. Součástí tašky bude také krémová mycí emulze s obsahem konopného oleje s jemnou vůní šalvěje Cannabis sprchový krém nebo jeden z odstínů mini automatické tužky na oči a rty Summer Vibes, která se perfektně hodí i pro extravagantnější jarní líčení plné barev.

Nezaměnitelnou růžovou tašku Dermacol je již teď možné zakoupit na GoOut a Ticketportal. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již šestým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

První máj na DERMACOL LOVE DAY je jediným dnem v roce, který patří jen a jen vám!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.