Ráj podle Bryana. Sledujte reality show, jejíž hrdinové mohou přijít o všechno

Baeumlerovi dali životní úspory do opuštěného plážového resortu na exotických Bahamách. Celá rodina se nastěhovala do ruin na největším, ale přitom nejopuštěnějším ostrově. Plán je vše zrekonstruovat a do šesti měsíců přivítat první hosty. Ale co když se to nepodaří? Sledujte na Prima SHOW napínavou reality show, jejíž hrdinové mohou přijít o všechno.

Ráj podle Bryana je kanadská televizní reality show, která se zaměřuje na renovace domů, život v domácnosti a podnikatelské aktivity hlavních hrdinů. Jejich budoucí luxusní hotel, nově pojmenovaný Caerula Mar Club, stojí na největším, ale nejopuštěnějším a nejméně zastavěném ostrově South Andros. Bryan a Sarah se sem přestěhovali i se svými dětmi. Plánují všechno zrekonstruovat do dokonalé podoby a už za šest měsíců otevřít. Má to ale háček. Když se to nestihne a do půl roku nedorazí první hosté, projekt nebude vydělávat. Baeumlerovi sice budou na pláži omývané vlnami blankytně modrého oceánu, jenže finančně zůstanou totálně na suchu. Skuteční hrdinové napínavé reality show už nemají žádné rezervy. V Ráji podle Bryana do toho jdou naplno. I když mohou přijít o všechno. A co teprve, když udeří ničivý hurikán?

16. zajímavosti z reality show

  1. Reality show Ráj podle Bryana byla poprvé uvedena na televizní obrazovky na jaře 2019. Od té doby postupně vzniklo už pět sérií, které mají celkem 47 epizod.
  2. Nápad na reality show Ráj podle Bryana se zrodil v roce 2017, když Baeumlerovi trávili dovolenou na bahamském ostrově South Andros a narazili tam na opuštěný plážový resort. Pořad se zařadil k nejúspěšnějším televizním pořadům vysílaným v Kanadě.
  3. Natáčení reality show probíhá v exotickém prostředí karibského souostroví Bahamy – na ostrově South Andros, který je největší, ale přitom nejméně zastavěný.
  4. Natáčení, ale i rekonstrukci resortu nečekaně zkomplikoval ničivý hurikán Dorian, který se na přelomu srpna a září 2019 přehnal nad Atlantským oceánem. Hurikán Dorian způsobil katastrofické škody na severních Bahamách, kde za sebou zanechal přes 50 mrtvých. Dalších 1300 osob je stále vedeno mezi nezvěstnými.
  5. Hlavní hvězdou reality show je Bryan Baeumler. Televizní moderátor, který je bývalým řemeslníkem a podnikatelem, se předtím objevil v podobně zaměřených pořadech House of Bryan (Dům podle Bryana), Bryan Inc. (Bryan sro.), Leave it to Bryan (Nechte to na Bryanovi) nebo Disaster DIY (Katastrofa DIY).
  6. Kromě titulního hrdiny se v této reality show objevují také jeho manželka Sarah, jejich děti a také Bryanův učedník Adam Weir. Ten nechyběl ani v předchozích pořadech House of Bryan a Bryan Inc.
  7. Baeumlerovi mají čtyři děti: staršího syna Quentina, kterému říkají Q, starší dceru Charlotte, které říkají Shar, mladšího syna Lincolna, kterému říkají Link, a mladší dceru Josephine, které říkají JoJo.
  8. Třetí řada Ráje podle Bryana se natáčela během pandemie nemoci covid-19.
  9. Bahamský resort, který Baeumlerovi rekonstruují, se původně jmenoval Emerald Palms a byl vystavěn v šedesátých letech 20. století. Byl to hotel s osmnácti pokoji a klubem, ke kterému bylo později přistavěno 22 vilek, lázně a plážový bar. Resort stojí na pozemku, který má rozlohu čtyři hektary.
  10. Místo, na kterém resort stojí, je vzdáleno pouhých 20 minut od přístavního letoviska Nassau a hodinu od amerického města Fort Lauderdale na pobřeží Floridy.
  11. Když se Baeumlerovi nastěhovali, nejdříve bydleli na lodi. Později se celá šestičlenná rodina přestěhovala do jedné z vilek, které mají 46 m², a začali s renovací.
  12. Resort je pojmenován Caerula Mar Club. První dvě slova z názvu pocházejí z latiny a znamenají „hluboké modré moře”.
  13. Baeumlerovým se nakonec podařilo postupně vybudovat luxusní hotelový resort, který dbá na šetrnost k životnímu prostředí, fair trade a zásobování z farem a od výrobců, kteří dodržují zásady udržitelného rozvoje.
  14. Resort Caerula Mar Club se stal prvním hotelem otevřeným na Bahamách během posledních dvaceti let. Pobyt lze objednat na webu www.caerulamar.com.
  15. Ještě na rok 2023 je naplánovaná premiéra nové reality show o renovacích, ve které bude opět hlavní hvězdnou podnikavý Bryan Baeumler.
  16. Bryan Baeumler se narodil 18. dubna 1974 v městě Oakville v kanadské provincii Ontario. Řemeslo se naučil od otce, který pracoval jako letecký inženýr. V dětství trávil léta přestavbami rodinné chaty, a už když mu bylo čtrnáct let, začal si vydělávat jako řemeslník a pracoval na různých zakázkách na domech sousedů. Má bakalářský titul z oboru politologie a obchod, který získal na v roce 1996 na University of Western Ontario.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.