Recepty Pavla Berkyho i tajemná portugalská kuchyně: Nová dávka receptů v Prima Fresh
Taky už se těšíte na léto a cestování, setkávání s přáteli a rodinou nad dobrým jídlem a pitím a spoustu nezapomenutelných zážitků? Už od 17. května je v prodeji zbrusu nové letní číslo časopisu Prima FRESH, které je nabité inspirací pro ty nejkrásnější chvíle.
Vydejte se na výlet po vlastech českých nebo vyrazte do světa a nebojte se otestovat něco, co jste dosud neochutnali. Tentokrát se redakce Prima FRESH inspirovala Portugalskem a prozkoumala pro ně trochu tajuplnou místní kuchyni. Na rozdíl od notoricky známých jídel z Řecka, Itálie či Španělska jsou portugalská jídla ne tak „provařená“, ale určitě stojí za vyzkoušení. Můžete se ale těšit také na spoustu receptů na grilované dobroty, a ze známých kuchařů pak na Pavla Berkyho či Jamieho Olivera.
Pro milovníky sladkého je v novém čísle hned několik originálních receptů na mražené dorty, oblíbené ovocné koláče a další úchvatné dezerty.
„Je zvláštní, že přestože jsem nebyla velký jedlík, mám ty důležité vzpomínky spojené s jídlem. Opékání buřtů nad ohněm na táboře, šumavský pecen chleba z kempu v Aníně, na který jsme mazali máslo a krájeli syrový česnek (kdo vydrží víc), bulharská musaka se schválně zkyslým mlékem od máminy kamarádky Andulky, sbírání slávek na mořském pobřeží v Bulharsku a také první popcorn tamtéž…“ vzpomíná šéfredaktorka Prima FRESH Klára Michalová.
Užijte si léto plné dobrodružství a nových zážitků, nejen těch chuťových!
Objednejte si roční předplatné jen za 349 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a k tomu dárek v hodnotě 500 Kč. Balíček Podravka je plný nezbytných surovin pro všechny kuchaře a kuchařky.
Více informací o předplatném najdete tady: