Recepty Pavla Berkyho i tajemná portugalská kuchyně: Nová dávka receptů v Prima Fresh

Taky už se těšíte na léto a cestování, setkávání s přáteli a rodinou nad dobrým jídlem a pitím a spoustu nezapomenutelných zážitků? Už od 17. května je v prodeji zbrusu nové letní číslo časopisu Prima FRESH, které je nabité inspirací pro ty nejkrásnější chvíle.

Vydejte se na výlet po vlastech českých nebo vyrazte do světa a nebojte se otestovat něco, co jste dosud neochutnali. Tentokrát se redakce Prima FRESH inspirovala Portugalskem a prozkoumala pro ně trochu tajuplnou místní kuchyni. Na rozdíl od notoricky známých jídel z Řecka, Itálie či Španělska jsou portugalská jídla ne tak „provařená“, ale určitě stojí za vyzkoušení. Můžete se ale těšit také na spoustu receptů na grilované dobroty, a ze známých kuchařů pak na Pavla Berkyho či Jamieho Olivera.

Pro milovníky sladkého je v novém čísle hned několik originálních receptů na mražené dorty, oblíbené ovocné koláče a další úchvatné dezerty.

„Je zvláštní, že přestože jsem nebyla velký jedlík, mám ty důležité vzpomínky spojené s jídlem. Opékání buřtů nad ohněm na táboře, šumavský pecen chleba z kempu v Aníně, na který jsme mazali máslo a krájeli syrový česnek (kdo vydrží víc), bulharská musaka se schválně zkyslým mlékem od máminy kamarádky Andulky, sbírání slávek na mořském pobřeží v Bulharsku a také první popcorn tamtéž…“ vzpomíná šéfredaktorka Prima FRESH Klára Michalová.

Užijte si léto plné dobrodružství a nových zážitků, nejen těch chuťových!

Objednejte si roční předplatné jen za 349 Kč. Získáte 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a k tomu dárek v hodnotě 500 Kč. Balíček Podravka je plný nezbytných surovin pro všechny kuchaře a kuchařky.

Více informací o předplatném najdete tady:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.