Šéfův test: Jak poznat zkažené vejce
Zkažené má ve vodě plavat, nebo klesnout ke dnu? Jak to vlastně je? Připomeňte si na videu společně se Zdeňkem Pohlreichem sice známý, ale často popletený test čerstvosti u běžného slepičího vejce. Nic vás v kuchyni nestojí a může zachránit celý pokrm. Šéf má vždycky pravdu:-)
Další díl pořadu Rozpal to, šéfe! sledujte opět v neděli v 18:00 na Primě. Tentokrát dojde na inspiraci připravenou z "darů" lesa. Zdeněk Pohlreich se vydá na lov jelenů a kanců. Cestou zavadí i o sladké jahody. To vše pak hodí u sebe na statku na rozpálený gril!
Vše o pořadu najdete na iprima.cz/rozpaltosefe
Recepty z pořadu a další inspiraci do kuchyně najdete i na Prima FRESH
Šéfkuchař Pohlreich je vajec znalý. Čtěte dál.
A ještě jeden šéfovský recept.