Advertoriál

22. června 2024 15:42

Seznámení s tetováním. Jaké bude vaše první tetování a s čím nejlépe začít?

Tetování se v moderním světě natolik integrovalo do života lidí, že už nepůsobí jako něco bláznivého, extravagantního a pro společnost náročného.

Navzdory zběsilé oblibě této formy umění je tento proces stále spojen se zdravotními riziky, proto VEAN TATTOO čerpá ze svých bohatých zkušeností a v tomto článku se s vámi podělí o užitečné a důležité poznatky, které vám pomohou v nádherném počinu.

Nejčastěji existuje jen velká touha udělat první tetování, ale co to bude, v jakém stylu, jaké velikosti, barevné nebo černé - je třeba se rozhodnout. Nápady pro inspiraci hledejte na webových stránkách, pokud vás nic nezaujme, vyhledejte tatéry, kteří svůj Instagram používají jako portfolio. Takto budete moci najít tatéra, jehož práce vás zaujme. Proberte s ním své představy, možná vám nabídne jedinečný návrh, který je pro vás ideální.

Pokud vám tento způsob z nějakého důvodu nevyhovuje, kontaktujte vybrané studio. Vyslechnou si vás a bude vybrán vhodný tatér, který vám udělá první tetování.

Je důležité věnovat dostatek času hledání mistra a tetovacího studia, protože se jedná nejen o vizuálně krásné tetování, ale také o vaše zdraví. A pokud se vizuální stránka dá zvládnout korekcí, překrytím, odstraněním, pak zdraví není něco, co byste měli riskovat.A tak je skica vybrána, ideální studio a tatér nalezeni, přijměte naše upřímné blahopřání, je to téměř záruka úspěchu. Jsou ještě nuance, které lze řešit po cestě.

Pečlivě si rozmyslete, kam tetování umístit, aby harmonicky splynulo s vaším obrazem. Často se první tetování dělají na odlehlých, málo nápadných místech, malých rozměrech, která se snadno schovají pod oblečení a nepřitahují pozornost ani vás, ani okolojdoucích.

Pamatujte, že tetování je vážný krok. Přistupujte k tomuto výběru promyšleně, aby vám vaše první tetování přineslo radost a bylo příjemnou vzpomínkou na celý život.

Sdílejte článek
Štítky Instagram tetování styl Komerční sdělení skica

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.