Celebrity

15. prosince 2023 10:52

Komerční sdělení

Skupina Jelen nadchla vyprodanou O2 arénu a jako vzpomínku vydává živý videoklip

Oslava hudby a života. Těmito slovy fanoušci nejčastěji hodnotili koncert skupiny Jelen ve vyprodané vysočanské hale. Triumf pozitivní energie a emocí. Jako vzpomínku na nezapomenutelný koncert skupina Jelen vydává živý videoklip k písni Miluju tě a zve na intimní turné po divadlech.

Fanoušci se dočkali téměř tříhodinového koncertu v kulisách, které spíše připomínaly atmosféru nabitého hudebního klubu. 16 000 diváků přišlo oslavit 10 let existence skupiny Jelen. Radost, dojetí i zpěv fanoušků. To jsou základní emoce, které provázely sobotní koncert. Zazněly nejznámější hity skupiny, ale i písně z nového alba Všechno bude dobrý. Došlo i na vzácné hosty. Především společné vystoupení s Jiřím Pavlicou a Hradišťanem patřilo k uměleckým vrcholům večera. Videoklip k písni Miluju tě s hostujícím Hradišťanem z pražské O2 arény přibližuje atmosféru sobotního vystoupení skupiny Jelen.

„Druhého prosince jsme si v pražské O2 areně splnili sen. Tím snem nebylo vyprodat největší českou halu. Tím snem bylo vidět pohromadě šestnáct tisíc lidí usmívat se a zpívat s námi naše písničky. Dalším splněným snem pak bylo postavit se na podium po boku legendy české folklorní hudby, kterou beze sporu Jiří Pavlica & Hradišťan jsou a zahrát si s nimi naživo naší společnou píseň „Miluju tě“. Jsme moc rádi, že byl na místě i náš kamarád režisér Ondra Urbanec a že se mu společně s jeho týmem povedlo tenhle, pro nás jedinečný, okamžik zachytit. Nyní ho vypouštíme do světa v podobě živého videoklipu. Vy, kdo jste tam byli, si tak můžete připomenout tu úžasnou atmosféru. A vy, kdo jste dorazit nemohli, můžete alespoň zprostředkovaně navnímat ten pocit, kdy se obrovskou halou rozezní cimbál a klarinet za doprovodu tisíců srdcí. Děkujeme za tenhle zážitek!“ zaznělo od frontmana Jindry Poláka.

„Píseň Miluju tě vypráví o odchodu milovaného člověka. Zároveň vyjadřuje naději, že lidská duše je nesmrtelná a milovaní se jednou zase sejdou. Hradišťan a Jiří Pavlica dali písni nový rozměr. Společné nahrávání byl mimořádný umělecký i lidský zážitek, který se zněkolikanásobil, když jsme píseň zahráli naživo ve vyprodané O2 areně,“ vzpomíná Martin Kasal, spoluautor skladby.

„Člověku přicházejí do života výzvy – jen tak, neočekávaně a nenápadně. Když kolem kráčel Jelen a byl „klidný jako voda a silný jako proud“, jeho výzva mě mimořádně oslovila. Už při prvním zkoušení a natáčení zarezonovalo něco, co se pak plně rozeznělo při koncertu v O2 aréně. Jsem za to rád a děkuji za krásné chvíle muzikantského souznění,“  říká Jiří Pavlica.

Tímto velkým koncertem Jelen ukončil první dekádu svojí existence. Tu druhou startuje 31. ledna 2024. V komornější a intimnější atmosféře. Turné v českých divadlech s názvem Jelen 10 let na prknech.

„Připravujeme akustičtější podobu našich songů a vybíráme i písně, které jsme dlouho nehráli. Chceme ukázat jinou tvář Jelena, než lidé znají z našich velkých koncertů a zapojit diváky, aby se aktivně účastnili dění. Ještě ladíme finální podobu vystoupení, už teď ale víme, že to bude zase jiný zážitek!“, doplňuje Jindra Polák. Velký koncert Jelen a přátelé pak proběhne 10. srpna 2024 v Přibyslavi, kde vystoupí řada pozvaných hostů např. Rybičky 48, Pokáč, K. M. Tichá s Bandjeez a řada dalších.

Předprodej na divadelní turné ZDE>>.

Sdílejte článek
Štítky koncert videoklip Pokáč Rybičky 48 Jiří Pavlica Martin Kasal O₂ arena Jindřich Polák Skupina Jelen

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.