Celebrity

23. května 2024 15:12

redakce Prima Ženy

Slavní tenoři se vydali dobýt New York

Vysněná cesta 4 Tenorů za oceán se stala skutečností. Na Mariana Vojtka, Michaela Bragagnola, Pavla Vítka, Jana Kříže a na jejich koncert From Broadway To Hollywood se 23. května těší vyprodaná newyorská Carnegie Hall.

Honza Kříž je v New Yorku poprvé a z města je nadšený. „Už cestou z letiště jsem si uvědomil, že ty ulice jsem stoprocentně v nějakém bijáku už viděl. Jsou to filmové kulisy, ve kterých jsem se náhle ocitl. Manhattan je úžasný, Times Square nádherný. Mrzí mě, že tu není se mnou moje Maruška, abychom sdíleli první dojmy,“ usmíval se Honza Kříž.

První kroky 4 Tenorů vedly před slavnou koncertní halu, kde visí plakát 4 Tenorů s pozvánkou na jejich na koncert. „Tu chvilku jsme si s kluky užili. Ale radovat se začnu, až budeme mít koncert za sebou. Zatím mám pocit zodpovědnosti a zdravého respektu.“

Marian Vojtko, Michael Bragagnolo, Pavel Vítek a Jan Kříž se na koncert připravovali i během letu do USA. Producent Janis Sidovský byl toho svědkem.

„Kluci se celou cestu učili texty, protože koncert budou uvádět v angličtině. Od učitele angličtiny jsme si nechali nahrát výslovnost a každý se učí svoji část moderace,“ uvedl Janis Sidovský, který koncert 4 Tenorů v Carnegie Hall vnímá jako velké vykročení za hranice České republiky s příslibem dalšího účinkování v zahraničí.

Podívejte se, jak Pavel Vítek slavil narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky New York koncert Česko USA Janis Sidovský Manhattan Jan Kříž Marian Vojtko Times Square Pavel Vítek 4 tenoři

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.