Advertoriál

27. května 2024 09:00

Komerční sdělení

Dopřejte svým dětem překvapení! Vyhrajte hračky ve vajíčku Rainbocorns a Smashers

Dinosauři, plyšoví králíčci, pejsci či kočičky všech možných druhů a barev, kteří se stanou nejlepšími kamarády vašich dětí, na ně čekají ve vajíčkách s překvapením. Zatímco hračky z kolekce Rainbocorns jsou určeny spíše pro dívky, chlapci si rozhodně zamilují kolekci Smashers, v níž na ně čekají příšery z dávných dob.

Vajíčka Rainbocorns

Ve vajíčkách Rainbocorns na děti čeká překvapení v podobě nového plyšového nejlepšího kamaráda a také další překvapení, ať už další příslušenství nebo třeba samolepky. Plyšáci Rainbocorns jsou určeni pro děti od 3 let a rozhodně udělají radost každému dítěti, které má rádo zvířátka, včetně těch nadpřirozených, jako jsou třpytiví jednorožci.

Vybrat si můžete z mnoha variant Rainbocorns.

Vajíčka Smashers

Kolekce Smashers ve svých vajíčkách obsahuje překvapení, které ocení spíše chlapci. Najdou v nich dílky potřebné k sestavení dinosaura. Ale pozor, tak jednoduché to zase nebude. Nejdříve budou totiž muset jednotlivé části pravěkého tvora dostat ze slizu nebo třeba zmrzlé či pružné hmoty, v nichž jsou uvězněni. Takže hromada zábavy pro každého malého dobrodruha. Také vajíčka Smashers jsou určena pro děti od 3 let.

Vybrat si můžete z mnoha variant, například Smashers Ice Age nebo Dino Island Egg.

SOUTĚŽ o Vajíčka Rainbocorns a Smashers

Vyhrajte jedno z vajíček. Soutěžit o ně můžete do 30. 5.! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku níže a vyplnit potřebné údaje. Poté budete automaticky zařazeni do soutěže. Vylosujeme dva výherce, každý získá jedno vajíčko Rainbocorns nebo Smashers.

Herní řád k soutěži najdete ZDE.

„Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším.“

Sdílejte článek
Štítky soutěž zábava děti hračky plyšáci Smashers Rainbocorns

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.