Celebrity

2. září 2024 09:10

Josef Šťastna

Svatba vnučky režiséra Jána Roháče: Adriana si na zámku vzala hvězdu Vinařů

Půvabná Adriana Kergalová (26), která je vnučkou Jána Roháče (†48), si vzala za manžela herce a dabéra Tomáše Maternu (33). Adriana nově používá příjmení Maternová.

Pohádková svatba proběhla na zámku Ratměřice. Snímky z nádherné veselky přinesl deník Blesk. Manželé se poznali díky internetu. Mezi zhruba stovkou svátečně naladěných hostů byli také zpěvák Milan Peroutka (34) s životním partnerem Dominikem Roubínkem (26).

Tomáš Materna začínal jako dětský herec, objevil se také v seriálech Vinaři či Modrý kód, má za sebou skvělou kariéru v dabingu. Materna v současné době pracuje jako finanční ředitel velké americké internetové firmy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Seriál Vinaři je kultovní dílo televizní zábavy

Jeho okouzlující manželka Adriana se věnuje marketingu. Maminka Adriany je dcerou legendárního Jána Roháče, který režíroval známý seriál Byli jednou dva písaři.

Podívejte se také na rozhovor s Milanem Peroutkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.