Celebrity

15. srpna 2024 17:51

David Laštovka

Jáchym, syn Krause a Chýlkové, žije v zahraničí. Randí s krásnou Indonésankou

Herec a moderátor Jan Kraus, který 15. srpna slaví 71. narozeniny, je otcem čtyř synů. Nemanželského Marka, o kterém dlouho neměl ponětí, Adama a Davida, které má s Janou Krausovou, a nejmladšího Jáchyma. Ten se mu narodil ve vztahu s Ivanou Chýlkovou. Jáchym se v době stal hereckou hvězdou, pak se po něm slehla zem. Co dnes dělá?

Vypadalo to, že Jáchym Kraus, který 1. srpna oslavil šestadvacáté narozeniny, bude pokračovat ve šlépějích svých rodičů a stane se hercem. V době dospívání zazářil v několika filmech a seriálech a stal se hvězdou. Holky po něm šílely, měl spoustu fanynek a byla mu předpovídána slibná kariéra. On si nakonec vybral jinou cestu. Začal se věnovat obchodu a propadl cestování. Létá po celém světě a těší se z dobrodružství, které na něho čekají. Do Čech se vrací jen občas.

Se synovou láskou si Chýlková moc nerozumí

Našel si také lásku. Randí s krásnou cizinkou s exotickými kořeny. Jmenuje se Diana, která až do svých čtrnácti let vyrůstala v Indonésii. Chýlková přiznala, že kvůli jazykové bariéře si s Jáchymovou přítelkyní příliš nerozumí. „Angličtinu se snažím naučit celý život, ale nedaří se mi to. Dokonce jsem si zaplatila měsíční kurz v Británii. Když jsem přišla do školy, byly tam jen patnáctileté děti, takže jsem si žádné nové kamarády neudělala. Byla jsem samostatná jednotka, které se každý vyhýbal. Na úvod jsme dostali text, asi sto otázek, já jich vyplnila asi jenom patnáct,“ zavzpomínala Ivana Chýlková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Budu jíst jako Vémola a pak pokoušu sousedku, vtipkoval Kraus. A zavzpomínal na Gotta

Připadala si jako v lágru

Po celou dobu byla ubytována u jedné místní seniorky, která se k ní chovala velmi nadřazeně. „Byla jsem tam jako v lágru. Ta paní byla zvyklá na děti ve věku patnácti, šestnácti let, takže jsem měla velmi přísný režim. Ukázala mi dívčí pokoj, kde budu spát. Sdělila mi, že sprchovat se budu jen jednou denně a to večer, ráno v žádném případě. Snídaně, že je přesně v osm, večeře v osmnáct patnáct,“ přiblížila s úsměvem.

Podívejte se na rozhovor s Janem Krausem, v němž řekl, co očekává od svých synů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 9. 2024

Rychlé tempo dne je přesně to, co potřebujete, abyste nastartovali svůj mozek a rozhýbali ho správným směrem, Berane. Převezměte kontrolu nad vnitřním ohněm a udržujte ho silný po celý den. Zjistíte, že vaše myšlenky mají osobnější rozměr, a dokážete racionálněji uvažovat o svých emocích. Vaše srdce a hlava dobře spolupracují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.