Seriály a filmy

29. března 2017 09:17

filip.budak

Velikonoční číslo Prima vychytávek právě v prodeji

Velikonoční číslo Prima vychytávek právě v prodeji

V dubnu nás čekají Velikonoce, na které se děti těší už dlouho dopředu, aby taky ne! Barvení vajíček je vždy legrace, a navíc je na Velikonoce všude kolem spousta dobrot. Nové číslo Prima vychytávek přináší nápady na velikonoční dekorace z proutí, návod na přírodní barvení vajec i rady, jak se na jaře postarat o vaši zahrádku.

Hody, hody, doprovody, dejte vejce malovaný… Velikonoce jsou už za dva týdny, a tak je na čase se na ně pořádně připravit. Láďa vás naučí, jak uplést pomlázku, nabarvit vajíčka přírodními barvami nebo vyrobit jarní věnce a další dekorace. Navrch přidá recept na jarní nádivku, velikonočního beránka a vaječný burger. Pro opravdové gurmány pak přináší Prima vychytávky recepty na jehněčí, například na ovčácké řízky.

Samozřejmostí je v časopise i sekce pro všechny zahrádkáře a chataře. Tentokrát poradíme, jak zastřihnout keře, aby bohatě kvetly, i jak se postarat o zahradní jezírko, aby v něm voda byla čirá jako křišťál. Pro nedočkavé pěstitele představíme skleníky, ve kterých můžete zeleninu sklízet až o šest týdnů dříve, než kdybyste ji pěstovali venku! A pokud nejste zrovna na pěstování, ale spíše na vyrábění, nebojte se. Pro všechny kutily má Láďa vychytávku na vlastní sluneční hodiny i na zahradní dekorace z palet.

A pokud je na vás venku pořád ještě moc zima, máme samozřejmě i vychytávky pro domácnost. Provonět byt či dům si můžete s doma vyrobenými dózami s voňavým gelem. Vyrobit si lze i vinotéku štěstí podle Láďova návodu. Poradíme také, jak se po zimě postarat o orchideje nebo jak se pustit do pěstování bonsají. A pro chvíle odpočinku si můžete dle našeho návodu připravit super přírodní pleťové masky.

Časopis Prima vychytávky vám přináší to nejlepší z oblíbených pořadů Vychytávky Ládi Hrušky a VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ. Letošní čtvrté číslo měsíčníku je k dostání právě teď na pultech trafik za pouhých 29 korun. A pokud se vám pro časopis nechce každý měsíc chodit, můžete si ho předplatit a bude vám chodit přímo do schránky!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.