Připravte si veverku. Šéf dnes bude vařit hovězí
V 9. dílu vás Šéf naučí hotové divy z hovězího masa. Koukněte se na upoutávku a uvidíte, že i tentokrát jde všechno připravit v domácích podmínkách. Schválně, věděli jste, jaké části hovězího kusu se říká veverka?
Nebudeme vás napínat. Veverka se říká šťavnatému svalovému úponu bránice s výraznou hovězí chutí.
Možná znáte výraz „řeznická panenka“. I tak se „veverce“ někdy říkává. Proč? Zkušení řezníci si ji v dobách front na maso nechávali „pod pultem“ nebo rovnou pro sebe.
Sledujte pořad Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf! dnes na Primě v 18.00!
Ještě více ze světa vaření
Pro všechny diváky oblíbeného pořadu PROSTŘENO! již příští týden spouštíme nový web, který bude plný novinek!
Nový web pořadu PROSTŘENO!
A ještě jedna NOVINKA. Tentokrát v tištěné podobě. Vyšel nový časopis Prima FRESH a stojí jen 49 Kč.
Časopis Prima FRESH