Velikonoční bonus z šéfovy kuchyně: Všechna moje vejce
Vejce a Velikonoce k sobě patří. A patří k sobě i spojení vejce a šéf Zdeněk Pohlreich. Vybrali jsme pro vás několik vaječných videonávodů z jeho kuchyně i něco pro zasmání.
V neděli v 18.00 můžete na Primě opět sledovat další premiérový díl Zdeňkova pořadu Teď vaří šéf! II. Na jaké téma bude? Že by Velikonoce?:-)
Ano. Šéf připraví drůbkovou polévku, jehněčí hřbet s bylinkovou krustou, roládu z kůzlečí kýty a mladou husičku s bílým zelím a s chlupatým knedlíkem.
Víte, že manželé Pohlreichovi si chovají vlastní slípky? Začněme tedy malou exkurzí mezi všechny jejich slípky a domácí "zvířátka" vůbec.
Bonusový recept od šéfkuchaře Pohlreicha: S úsměvem jde všechno líp Zdroj: Marek Dienstl
Kdo je pánem v kurníku u Pohlreichů? Kohout Pipin Zdroj: Marek Dienstl
Seznamte se. "Kluci a holky" z kurníku, který si nechala na míru postavit Zdeňka Pohlreichová
Pozor kočky!
Tady je "koňovo". Koně u Pohlreichů mají naprostou svobodu. Netíží je podkovy, celoročně si mohou užívat pastvin. Stáje vítají hlavně v parném létě. Zdroj: Marek Dienstl
Takto to vypadá, když šéf prozrazuje tajemství své kuchyně před kamerami. Zdroj: Marek Dienstl
A nyní slibované akce vejce. Tentokrát jsme záběry pořídili v zákulisí natáčení první řady pořadu Teď vaří šéf!
Jak poznat, že vajíčko není zkažené? Toto video z pořadu Rozpal to, šéfe! se vám může při přípravě velikonočních hodů určitě hodit.
K oblíbeným instruktážím Zdeňka Pohlreicha patřilo video, na němž ukazuje, jak na přípravu zraceného vejce. Tady je.
Dá se pokořit i vejce od pořádně velké slepice? Šéf pronikne pod každou skořápku:-)
(schneidy)