Advertoriál

15. března 2024 18:29

Komerční sdělení

Thermes Marins de Saint Malo: Hydratace jako řešení pro mladistvou pleť, která zdobí

Hydratace je řešením pro každý typ pleti. Jestliže je vláhy v pleti nedostatek, vznikají miniaturní vrásky, které se postupně zvětšují. Obličej vypadá unaveně a povadle. Dopřejte si elixír od značky Thermes Marins de Saint Malo a omládněte. Vaše pleť bude vypjatá, rozzářená a svěží. Díky několika zázračným látkám v krémech, které si zamilujete.

Vhodně zvolený hydratační přípravek dodá pleti vláhu, hebkost a jemnost, předejde tvorbě hlubokých vrásek a ochrání před vnějšími vlivy. Hydratovaná pleť nepodléhá tak intenzivně a rychle stárnutí jako pleť, která není opečovávaná správným přípravkem. Je nutné vědět, že voda jako taková s hydratací moc nepomůže, protože její molekuly jsou tak velké, že do pokožky neproniknou. Proto je správným krokem volit přípravky, která jsou připraveny tak, aby obsahovaly nejen vodu, ale i látky, na které se voda váže. Tedy například ty s retinolem, případně jinými látkami této skupiny.

Kromě správné volby krému pomůže s hydratací také dostatečný pitný režim, skvěle funguje kombinace sér, exfoliantů a olejů. Ty ale na pokožku dávejte vždy v okamžiku, kdy je mokrá. Právě voda pomáhá tomu, aby oleje lépe pronikly, kam mají. Tedy do epidermis.

Hydratace má jiná pravidla v každé věkové kategorii; je-li vám dvacet, stačí doplnit spánek a pitný režim, ve třiceti je třeba zamyslet se nad kvalitou přípravků, které používáte, ve čtyřiceti je kolagen a retinol nezbytností, stejně jako oční krém.

Díky vhodně zvolené kombinaci je vaše pleť dlouhodobě svěží a mladistvá. Není to složité, tak si pocit výjimečnosti dopřejte.

Zkuste naše tipy pro pleť vyživenou a bez známek stresu:

Sérum Redensyfiyng, 2065 Kč

Hedvábná textura séra kombinuje sílu PURE MER komplexu s kyselinou hyaluronovou, aby pleť mohla snáze vzdorovat projevům stárnutí. Díky síle přípravku je pak vypjatá, hydratovaná a zářivá.

Maska Hydra-Gold se žlutohnědými řasami a mořskou vodou, 875 Kč

Maska je opravdovou hydratační lázní a díky komplexu Hydra-Gold obohacenému o žlutohnědé řasy a mořskou vodu dlouhodobě revitalizuje a regeneruje pokožku. Její vodní textura zahalí obličej do závoje svěžesti a jemnosti.

Rozjasňující krém s Himanthalií a mrkví, 1490 Kč

Sametově jemný a zmatňující krém zvýrazňuje zářivost pleti díky kombinaci výtažku z řasy Himanthalia a polypeptidů z mrkve Aurantifolia. Pleť je chráněna před každodenním stresem (znečištění, únava…) a omezuje zarudnutí nebo vysušení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.