Advertoriál

20. srpna 2024 11:02

Komerční sdělení

Thermes Marins de Saint Malo: Máte po létě zničenou pokožku? Pro rekonstrukci epidermis vyzkoušejte přípravky plné účinných látek

Letní měsíce jste trávila venku – starala se o zahrádku, trávila dny na výletech a s přáteli. Užívala si dny u moře, zkrátka prováděla cokoli, co vám přinášelo radost a uvolnění. Jenže během takových dní člověk zapomíná na péči o sebe. Máme pro vás tip: Produkty značky Thermes Marins de Saint Malo jsou perfektní pro nápravu pleti na konci léta.

Máte za sebou krásné letní dny a s nimi i mnoho aktivit. Už víte, že letošní léto stálo za to, ale připomínkou vám budou suchá pokožka, mimické vrásky… Jak napravit to, co jste mírně odloženou denní skin rutinou způsobila? Je to snadné. Pokožka potřebuje hydrataci a dostatek péče v měsících, které budou následovat, a pokud vrásky nejsou hluboké, můžete je napravit. Stačí vědět, po jakých přípravcích sáhnout, ideální jsou ty se silou moře, které napomáhají rekonstrukci epidermis v těch nejhlubších vrstvách. Vyzkoušejte kosmetiku Thermes Marins de Saint Malo. Přípravky, které jsou obohaceny o výtažky z moře, neobsahují chemikálie a působí na pleť přesně tak, jak potřebujete.

Dopřejte si pocit výjimečnosti, toho, že se obklopujete kvalitou, která vám zajistí komfort pleti, stejně jako třeba i vaší dceři. Kosmetika Thermes Marins de Saint Malo představuje to, co dlouho hledáte. Spojení vědeckého výzkumu, přirozenosti, know-how, moderních smyslových technologií. Obsahuje to nejlepší, co příroda nabízí, a současně zajišťuje přirozený komfort pleti.

Zkuste naše tipy pro dokonalou pleť v každém věku:

Sametový krém s himanthalií a chaluhami, 750 Kč

Hydratační koncentrát dodává pokožce pružnost a komfort díky komplexu přírodních cukrů spojených s výtažky z řas a vyživujícími oleji. Zaujme svou vůní „vanilky a medu“.

Sametový krém na ruce a nehty – 465 Kč

Tento lehký nemastný krém s výtažky z hnědých řas a bavlny ruce vyživuje, chrání a zjemňuje, aniž by zanechával mastný film. Vaše ruce jsou šetrně chráněny bez ohledu na roční období.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 10. 2024

Práce, kterou je třeba udělat, se může týkat peněz, investic a dalších finančních záležitostí. Vaše mysl je obzvláště rychlá a je pravděpodobné, že vše zvládnete dobře. Zvláště užitečné se vám budou zdát technologie. Možnost významného finančního zisku je silná, stejně jako kariérní postup. Příznivé jsou také přátelství, milostné záležitosti a rodinné vztahy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.