Advertoriál

18. dubna 2024 13:53

Komerční sdělení

Thermes Marins de Saint Malo: Teplo s sebou přináší otoky kotníků i jiných částí těla. Zbavte se jich efektivně

Jsou tu teplé jarní dny, ale blíží se už i ty horké letní. A s nimi také problémy, které přes zimu moc řešit nemusíte. Otoky totiž dokáží potrápit v průběhu slunečných dní i velmi štíhlé ženy.

Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí ve svém portfoliu jedinečné produkty, díky kterým budete vypadat skvěle. Než začnou vysloveně horké dny, je namístě pořídit si přípravky, které vás problémů s otoky a nefunkční lymfou zbaví.

Léto má rád asi každý. Jenže během něj a obecně během teplých dní se setkáváme od přibližně třiceti let věku s otoky okrajových partií těla. Během dlouhých dní vznikají otoky v oblasti nohou, hlavně pokud nedodržujete pitný režim, hodně solíte, špatně se hýbete, ale také nosíte nesprávnou obuv a neumíte si „dát nohy do roviny“, protože máte neustále pocit, že musíte pracovat. Pobíháte, a když nejste v práci, organizujete zahradní práce, rekonstrukci domu a další aktivity.

Kromě žilní nedostatečnosti, která musí bojovat třeba i s vaší mírnou nadváhou, může být příčina otoků také v lymfatickém systému, který nefunguje tak, jak má. To se projevuje kromě otoků také tím, že se vám celulitida tvoří v mladém věku a na místech, kde byste ji rozhodně nečekala. Obojí je varování pro změnu vašeho životního stylu, protože v nesledované a nekompenzované formě na sebe mohou navazovat další problémy. A to nejen kosmetické, ale také zdravotní.

Jestliže chcete dbát o svoje zdraví, ale také půvab, vyzkoušejte dvě skvělé novinky, které vám pomohou ulevit si od nevítaných příznaků, ale také estetické nedostatečnosti.

Přípravky značky Thermes Marins de Saint Malo obsahují perfektní a vyvážený komplex přírodních látek, které napomáhají tomu, aby vaše epidermis vypadala skvěle, bez jakéhokoliv náznaku celulitidy, a po celodenním stání či pobíhání po kanceláři, provozu nebo schůzkách jste se mohly pochlubit lehkýma nohama bez nežádoucích viditelných změn.

Pokud letošním létem chcete projít lehkou chůzí, zkuste naše produkty:

ZEŠTÍHLUJÍCÍ SÉRUM S ROSNATKOU A ŘASAMI 1215 Kč (150 ml – 5,07 fl.oz.)

Díky účinnému komplexu z rosnatky (masožravá madagaskarská rostlina), řas a kofeinu zanechává toto sérum pleť viditelně pevnější a hladší, protože redukuje výskyt pomerančové kůže.*

*Prokázaná účinnost po 28 dnech používání.

SVĚŽÍ TONIZAČNÍ GEL NA NOHY 815 Kč (150 ml – 5,07 fl.oz.)

Účinné látky tohoto osvěžujícího gelu působí na třech úrovních: Výtažky z koňského kaštanu a řezanky v kombinaci s řasami a mořskou vodou mají tonizující účinek. Esenciální oleje z rozmarýnu a šalvěje přinášejí příjemný pocit pohody. Mentol má osvěžující účinky a přináší okamžitou úlevu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.