Advertoriál

27. listopadu 2023 12:30

Komerční sdělení

Tipy na vánoční dárky: Nejočekávanější hra roku, fotoobrazy a kvalitní péče o pleť i tělo

Jestli ještě přemýšlíte nad dárkem pro celou rodinu, partnera, maminku nebo kamarádku, máme pro vás pár tipů, které nás zaujaly!

Pro celou rodinu

Napínavá rodinná hra Karak 2

Oblíbená desková hra na hrdiny přichází s druhým dílem a nabízí jiný a komplexnější zážitek. Bojujte s nestvůrami, budujte města a cvičte nové armády, abyste nestvůry porazili! Ve hře se stanete jedním ze 6 hrdinů, se kterým budete putovat postupně objevovanou krajinou, bojovat, získávat odměny, ale také sbírat suroviny, za něž vybudujete města a v nich budovy, umožňující mimo jiné výcvik nových oddílů do svého vojska.
Karak 2 je určen pro starší děti od 10 let a k jeho hraní není třeba znát původní hru Karak.

Hru Karak 2 najdete na eshop.albi.cz

Pro rodiče, partnera i kamarádku

Fotoobrazy z vlastních snímků

Krásná dekorace a možnost zachycení vzpomínek na vaše nejmilejší tak, že je máte stále na očích. Fotoobrazy jsou ideálním dárkem pod stromeček. V e-shopu Fotoobrazy z plátna dbají na vysokou kvalitu zpracování a jako jediní mají na výběr z 6 variant pláten. V nabídce jsou také zvýhodněné sady fotoobrazů, ze kterých si můžete udělat kouzelnou stěnu. Vyrábí různé rozměry od nejmenšího 15x10 cm až po největší 200x100 cm, a kromě plátna si můžete zvolit také dřevo, překližku, sklo nebo kapa desku.

Všechny možnosti a ceny najdete na fotoobrazyzplatna.cz

Pro ženy i muže, kteří o sebe rádi pečují

APIVITA BeeVine Elixir Lift Serum zpevňující liftingové sérum, 30 ml

Koncentrované složení tohoto séra působí jako elixír pro okamžité omlazení a zjemnění pleti. Obsažený komplex PROPOLIFT s polyfenoly vinné révy a propolisem se zaměřuje na obnovu kolagenu v pleti. Darujte krásu.

APIVITA BeeVine Elixir Lift Serum najdete na e-shopu Drmax.cz

Uriage Age Absolu Obnovující noční maska, 50 ml

Obnovující noční maska s granátovým jablkem Uriage Age Absolu je určená pro zralou pleť. Poskytuje pleti třístupňovou péči: intenzivní korekci známek stárnutí, mimořádnou výživu a ochranu pleti. Nechte čas pracovat pro vás a dopřejte své pleti regeneraci, zatímco klidně spíte.

Uriage Age Absolu Obnovující noční masku najdete na e-shopu Drmax.cz

Nuance Glamour Beauty Oil, 100 ml

Nadstandardní péče pro celé tělo. 100% přírodní multifunkční olej, vhodný pro obličej, tělo i vlasy. Poskytuje hydrataci, regeneraci a výživu díky komplexu přírodních olejů a aktivních látek v nejvyšším stupni koncentrace a čistoty.

Nuance Glamour Beauty Oil najdete na e-shopu Drmax.cz

Dr. Max Collagen Drink, 45 sáčků

Komplexní péče pro krásné vlasy, nehty a pokožku! Obsahuje kombinaci hydrolyzovaného kolagenu ve vysoké denní dávce 10 000 mg, kyseliny hyaluronové, biotinu a antioxidantů vitaminu C, zinku a manganu.

Dr. Max Collagen Drink XXL 45 sáčků najdete na e-shopu Drmax.cz

Dr. Max Complex 6 Active XXL, 270 tbl

Potěší sportovce, seniory i všechny, kteří denně namáhají svůj pohybový aparát. Obsahuje 6 látek v unikátní kombinaci – glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronát sodný, kolagen typu II a vitamin C.

Dr. Max Complex 6 Active XXL najdete na e-shopu Drmax.cz

Sdílejte článek
Štítky dárky vánoční dárky Dr. Max Lékárna ALBI Česká republika a.s. tipy redakce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.