Seriály a filmy

17. března 2022 12:30

TST: Vojtovi Vovesnému píší tisíce fanynek! Prozradil, co dál přinese seriál ZOO

Vojtěch Vovesný o nárůstu fanynek

Na svůj věk už má Vojta Vovesný (15) za sebou zkušeností s natáčením filmů či seriálů opravdu dost. Ovšem teprve se seriálem ZOO mu strmě stoupá popularita především u mladých dívek. Jsou jich tisíce! Co mu píšou a na co se můžete těšit v nových dílech u jeho rodiny Novotných?

Vojtěch Vovesný hraje v seriálu ZOO bratra Sid (Michaela Pecháčková). Jako správní sourozenci se někdy poškádlí, aby se pak mohli v těžkých chvílích podržet. V reálném životě si také oba rozumí, nejen proto, že si jsou blízcí věkově, ale pojí je také láska k herectví. To někdy dokáže zkomplikovat hlavně studijní život, jelikož takový seriál se točí každý den i čtrnáct hodin. „Odevzdal jsem ve škole papír a řekli jsme, že chodím na natáčení. Oni byli naštěstí v pohodě. Samozřejmě si to všechno musím doplnit, ale jelikož točím tak pětkrát do měsíce, není to tak hrozné,“ řekl Vovesný.

Popularita Vojty Vovesného stoupá

Hraní v tak velkém seriálu samozřejmě přináší i popularitu. Ta Vojtovi strmě stoupá s každým odvysílaným dílem a na sociálních sítích mu vždy přibude až několik tisíc fanynek. „Teď to stouplo o tři tisíce a vždycky nějaké napíšou. Nejhorší je, že píšou celé rodině. Třeba že mě milují a různé takové věci,“ popsal herec. Přitom on sám preferuje spíš osobní kontakt než psaní s kamarády.

V ZOO je ohroženo tajemství Sid

A na co se můžete těšit v ZOO v dalších dílech? „Jakmile Eduard začne chodit za Stáňou do ZOO, i Sid se dozví tajemství. Jestli to ale prozradí dál v rodině a tím ohrozí i své tajemství, nebo bude mlčet a smíří se s tím, že jeho dcera nebude studovat v Americe, zjistíte v dalších dílech,“ láká Vovesný diváky. Seriál ZOO navíc můžete sledovat už dvakrát týdně, a to každé úterý a čtvrtek ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.