Životní styl

9. listopadu 2023 15:30

Komerční sdělení

Tuhle aplikaci by měl mít v telefonu každý filmový fanoušek

Ztrácíte se v nabídce streamovacích služeb a často řešíte, na co se dnes večer budete dívat? Pak přesně pro vás má Kinobox.cz řešení. Stáhněte si Kinobox aplikaci pro Android nebo iOS a najděte, na co se dívat.

Web Kinobox.cz prošel letos na jaře redesignem a nyní přidává i nativní aplikace pro iOS a Android. Uživatelé si tak budou moct ještě snadněji procházet filmové novinky, zkontrolovat si hodnocení, ověřit si, kde je daný film online, anebo vybírat z přehledných žebříčků.

Kde je film online

Hned při spuštění aplikace vás Kinobox vyzve, abyste si nastavili streamovací služby, které si platíte. Vaše nastavení si aplikace zapamatuje a vy poté můžete procházet novinky jen z platforem, které vás zajímají. Na detailu každého filmu nebo seriálu pak uvidíte, kde je daný film online.

Dabing nebo titulky

Pokud rádi sledujete filmy a seriály s dabingem, můžete si v rámci filtrace u VOD služeb navolit i možnost „český dabing“a vybírat jen z nabídky, která tuto možnost obsahuje.

Přehledné žebříčky

V aplikaci nechybějí ani přehledně zpracované žebříčky všech žánrů. U každého filmu také rovnou vidíte, zda je dostupný online a na jaké platformě. Ušetříte si tak spoustu času vybíráním obsahu, který není nikde online.

Bohaté notifikace

Skvělou funkcí jsou i notifikace. Pokud např. čekáte na to, až bude online hit letošního roku Oppenheimer, stačí si film uložit do oblíbených nebo do watchlistu a povolit notifikace. Jakmile se objeví na nějaké streamovací platformě, Kinobox vás upozorní.

Aplikace si můžete stáhnout v Google store a App store.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.