Advertoriál

11. března 2024 23:03

Komerční sdělení

Umění na těle. Oblíbené styly tetování

Tetování nebylo vždy uznáváno jako součást umění, nadšení pro tetování bylo kdysi nejen kritizováno, ale i nebezpečné. Na rozdíl od umění, na které jsme zvyklí, je v tetování křehkost bytí.

Obraz může žít po staletí a být restaurován, tetování žije tak dlouho jako jeho vlastník. Před jakými tetovacími obrazy lidé strnou a jaké si vybírají? Jaké populární styly neztrácejí na aktuálnosti po mnoho desetiletí a čím jsou pro své fanoušky tak lákavé? VEAN TATTOO vám to prozradí.

Minimalismus

Co víme o minimalismu? Je to abstraktní tetování, které reaguje na lidi, kteří nechtějí rozsáhlá témata, složité motivy. Odstranit vše nadbytečné a věnovat pozornost detailům, to je to, co je charakteristickým znakem minimalismu. Jemné tenké linky, schematicky znázorněné rostliny, drobné nápisy, různé postavy. Všechno, co nepřitáhne pozornost, ale bude svému majiteli šíleně drahé.

Biomechanika

Jedinečný styl, který si zaslouženě získal věrnou základnu fanoušků, je přímým důkazem toho, jak jedno umění zrodilo druhé. Na přelomu 70. a 80. let vytvořil jeden švýcarský umělec, H. R. Giger, umělecké dílo, které je dodnes obdivováno. Režisér Ridley Scott ho přizval, aby vytvořil děsivá monstra pro jeho film Vetřelec. Obrazy ve stylu biomechaniky jsou složitě propracované, hluboké a realistické, často vytvářejí iluzi trojrozměrnosti kůže. Biomechanika ukazuje světu, co má nositel skutečně pod kůží, a je to něco, co jsme v hodinách anatomie rozhodně neprobírali.

Realismus

Víte, co je to realismus a jak vypadá? Podívejte se na díla tatérů ve stylu realismu a pochopíte, o čem je řeč. Tento žánr byl vždy ceněn a vždy patřil k nejtěžším. Tatér musí být velmi zručný, protože realismus předpokládá jemnou a detailní práci. Tento styl je vytvořen pro měřítko, vypadá neuvěřitelně na velkých částech těla, jako jsou záda, paže, nohy, právě rozsah a filigránské ruce mistra, činí práci v realismu nezapomenutelnou.

Ať už dáváte přednost jakémukoli stylu, společnost VEAN TATTOO vám zaručuje, že si najdete tatera podle svých představ.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.