Celebrity

11. srpna 2024 12:05

David Laštovka

Stihli jsme se rozloučit, říká manželka Rudolfa Jelínka. Věděl, že jsem u něj

Zemřel Rudolf Jelínek

Druhou manželkou herce Rudolfa Jelínka, který zemřel ve věku 89 let, byla o třicet let mladší bývalá žokejka a trenérka Martina Růžičková. Jeho smrt ji těžce zasáhla. Jak se slzami v očích redakci webu Prima Ženy prozradila, s manželem se stihla rozloučit a promluvila o jeho posledních chvílích.

Herec Rudolf Jelínek zemřel v nemocnici, kde poslední týdny pobýval. Manželka Martina ho tam byla navštívila v pátek, tedy den před tím, než zemřel. „Stihli jsme se rozloučit... Byl na tom už špatně, těžce dýchal, ale věděl, že tam jsem u něj. Dala jsem mu pusu, držela ho za ruce,“ popsala Martina Růžičková webu Prima Ženy poslední chvíle svého manžela.

Spory v rodině

Nyní s jeho dvěma dětmi z prvního manželství, synem Markem a dcerou Barborou, připravuje poslední rozloučení. S nimi ale od května letošního roku vedla spor. Nelíbilo se jí, že si děti jejího manžela vzaly k sobě a odmítaly ho vrátit zpátky k ní domů. Dokonce se kvůli tomu obrátila na policii kvůli únosu. „Na tátu si celé roky nevzpomněly a teď o mně začnou říkat, že jsem se o Rudlu nestarala, špatně mu vařila a já nevím, co všechno,“ sdělila redaktorovi CNN Prima NEWS.

Podle Jelínkových dětí šlo ale o lživá nařčení. „Reagujeme stručně na lživá tvrzení paní Růžičkové ohledně údajného únosu jejího manžela. Já i můj bratr a s námi celé rodiny nemohli již tolerovat zanedbávání péče o našeho tátu. Když už byla situace neúnosná, podali jsme příslušné návrhy k soudu a čekáme na zahájení soudního řízení,“ uvedly již dříve Jelínkovy děti v prohlášení, které zaslaly do redakce CNN Prima NEWS.

Čtěte také: Smutek za herce Jelínka. Do všeho šel po hlavě, byl jako Belmondo, vzpomíná režisér

Poslední rozloučení

Nyní šly ale spory stranou. „Poslední rozloučení s Rudolfem bude veřejnosti přístupné, protože měl spoustu fanoušků a lidé ho milovali. Zaslouží si to. Musíme to pro něj udělat, všechno ostatní musí stranou. Termín a místo ještě upřesníme,“ uvedla Martina Růžičková pro web Prima Ženy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.