BONUS: Slovo diváka na závěr
Vrátili jsme se do Vojetic, kde Zdeněk Pohlreich chválil pokroky v hospůdce U Štěpána. Pan majitel už se naučil odpočívat, do kuchyně přizval šikovného šéfkuchaře, na kterého se může spolehnout. Poslechněte si na videu, jak zde chutná lidem. Jednoho hosta jsme si dovolili vytáhnout přímo od oběda.
Celé díly pořadu Už dost, šéfe! Můžete ještě vidět na Prima PLAY
Na pastvině nad hospůdkou spokojeně přežvykuje stádo jatečných krav a býčků. Jednou za čas je naloží a odvezou na blízké jatky.
Pokrmy z masa z ekologického chovu manželů Rudových chutná skvěle, což potvrdil i sám Zdeněk Pohlreich.
Pan Ruda sice už byl na dovolené, ale jinak nezahálí. S kamarádem ze „sousedství“ například vyvinuli limonádu Štěponádu z bylinek a konopného extraktu, která už stihla utržit cenu v celostátní soutěži.
Níže najdete rozhovor s hostem restaurace ve Vojeticích
Více ze světa gastronomie najdete na webu Prima FRESH
Autor: Zuzana SchneidewindKamera: Jan Kundera