Seriály a filmy

7. září 2023 14:12

Komerční sdělení

V Divadle Lucie Bílé se brzy uskuteční Dokonalá svatba. Budete nadšeni, říká principálka

S nastupující divadelní sezónou čeká pražské Divadlo Lucie Bílé hned několik novinek. Vedle připravovaného muzikálu Srdeční záležitost je to například začínající spolupráce s úspěšnou divadelní společností INDIGO Company. Ta se poprvé na prknech divadla, jehož majitelkou a principálkou je zlatá slavice Lucie Bílá, představí již 4. října, a to s divácky oblíbenou komedií Dokonalá svatba.

Bill má rád Rachel. Rachel má ráda Billa. Brzy bude dokonalá svatba, na kterou se těší oba snoubenci i všichni kolem nich. Jenže ráno před svatbou se Bill po noci, ze které si díky loučení se svobodou vůbec nic nepamatuje, probudí v posteli se zcela neznámou dívkou. Na dveře už klepe ženichův svědek Tom a brzy také nevěsta. Podaří se svatební den zachránit anebo mohla noc před svatbou všechno změnit?

Situační komedii britského dramatika Robina Hawdona uvedla divadelní společnost INDIGO Company v režii Lumíra Olšovského poprvé již v roce 2013. O několik let později se Dokonalá svatba dočkala obnoveného nastudování s částečně novým obsazením. V něm se diváci mohou těšit na Václava Koptu s manželkou Simonou VrbickouIvanu KorolovouVeroniku Čermák MackovouZbigniewa KalinuLilian FischerovouJanu Trojanovou nebo Michaele Vykuse. Komediální atmosféru v ději dotváří také originální hudební podkres, který pro inscenaci připravil Ondřej Ruml.

„Ve svém divadle tvořím zázemí lidem, kterých si nesmírně vážím a kteří jsou talentovaní a skvělí. Zároveň chci představovat inscenace, které jsem měla možnost již dříve vidět a přála jsem si, aby byly u mě. Takovým představením je právě i komedie Dokonalá svatba plná úžasných hereckých výkonů. Přijďte se podívat, uvidíte, že budete stejně nadšeni jako já,“ zve diváky do svého divadla principálka Lucie Bílá.

Vstupenky na komedii Dokonalá svatba, kterou Divadlo Lucie Bílé uvede 4. října 2023, pořídíte TADY.

Sdílejte článek
Štítky Lucie Bílá divadlo svatba Ivana Korolová komedie Václav Kopta Ondřej Ruml Veronika Macková Simona Vrbická Lumír Olšovský Robin Hawdon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.