Celebrity

19. července 2023 17:30

David Laštovka

V rodině Karla Gotta se opět vyostřily vztahy. Nech tátu spát, vzkazuje vdově Dominika

Karel Gott by oslavil 84 narozeniny

Ani čtyři roky od smrti Karla Gotta není mezi jeho nejbližšími klid. Nyní jeho prvorozenou dceru Dominiku popudilo, že vdova Ivana představila jeho autobiografii, ve které byl pomocí umělé inteligence obnoven zpěvákův hlas. Ivaně prostřednictvím médií vyslala jasný vzkaz.

Dominice Gottové se „oživení“ tátova hlasu pomocí inteligence hrubě nelíbí. „Ivana by měla nechat tátu spát. Když jde o jeho písně či pořady, to mi nevadí. Ale tohle? Proč se snaží oživovat jeho hlas? Proč to dovolila? Píší mi lidé na Facebooku, že se jim to také nelíbí, že by měli nechat tatínka odpočívat,“ uvedla Dominika pro deník Blesk.

Šest milionů výměnou za to, že se vzdá dědictví

Napjaté vztahy s vdovou Ivanou i svými sestrami Charlottou Ellou, Nelly Sofií a Lucií má prvorozená Gottova dcera už delší dobu. Se všemi se naposledy viděla na tatínkově pohřbu. „Nemáme spolu žádný kontakt. Nepíšeme si, nevoláme si. Nic se nezměnilo,“ svěřila se v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Čtěte také: Mezi Dominikou a Ivanou stojí ledová hráz. Dcera Karla Gotta popsala vztahy v rodině

Po otcově smrti se snažila napadnout i dědictví. Gott stačil na před smrtí rozhodnout o tom, kdo po něm bude dědit. Svým nemanželským dcerám Dominice a Lucii za života daroval každé šest milionů korun s tím, že se vzdají nároku na dědictví. Obě dohodu podepsaly. Po jeho smrti se však objevily další velké peníze, o kterých musel rozhodnout soud. Dominika z nich nedostala ani korunu a hodlala dědictví napadnout. Nakonec však změnila názor. „Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit. Kdo se chtěl napakovat, se napakoval. Myslím, že by se táta divil,“ uvedla Dominika.

Na tatínka, který by v červenci oslavil 84. narozeniny, vzpomíná podle svých slov skoro každý den. „Chybí mi hodně. Myslím na něj velmi často. Chybí nejen mně, ale myslím, že i celému Česku,“ uzavřela Dominika Gottová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.