Seriály a filmy

12. dubna 2022 07:20

red

V ZOO málem dojde k odhalení Lady X. Co budou Křížovi dělat s dětmi v baru?

ZOO (20) Viky, zůstaňte tu s námi_upo

Soudkyně Danuše odhalila pravdu o Markétě. A protože jí Viky pravdu zamlčela, soudkyně se rozhodne ji vytrestat. Jak? Podívejte se na to v ukázkách z úterní epizody seriálu ZOO.

Pro Lady X se v Markově baru chystá nečekaný kšeft. Břéťa objednává tajné vystoupení. Pracuje v tandemu s Petrovou matkou Danuší. Ta plánuje velkolepě oslavit zásnuby Petra a Markéty a v tomto ohledu má samozřejmě své záměry. Je jasné, že to bude oslava, jak se patří.

Viky a Lady X společně!

Viky samozřejmě dojde, že se ji Danuše k něčemu snaží dotlačit. S Danuší si po oslavě osobně promluví, proč s ní má problém. Danuše totiž odhalila, že má Markéta milence. Sice za něj označí někoho jiného než Marka, má ale pocit, že vůči ní Viky nebyla upřímná. Tohle dobře nedopadne!

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Haďáka v zoo čeká důležité jednání o chovu vzácných želv s mezinárodním koordinátorem. I když není Adam zrovna velkým rétorem, nejproblematičtější bude nakonec setkání koordinátora s ředitelkou Roklovou.

Sledujte video z další epizody ZOO:

Pro ni ale přestává být zoo důležitá, jde jí jen o Vojtu, což se bohužel projeví i na jejím setkání s koordinátorem. Chov vzácných želv už všichni odepsali a Marie Roklová je rozhodnutá z pozice ředitelky zoo odejít. A její rozhodnutí působí jako nezvratné…

Jak to dopadne, to sledujte v úterý ve 20:15 na Primě v další epizodě ZOO.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.