Životní styl

20. října 2022 18:36

Komerční sdělení

Vánoční dárky 2022 - tipy na nejlepší dárky pro děti

Rok se s rokem sešel a Vánoce jsou opět tady. Jak je známo, toto kouzelné a krásné období prožívají nejvíce především děti, které s napětím očekávají, co jim letos Ježíšek nadělí.

Chcete svým ratolestem také rozzářit oči u stromečku, ale nevíte si rady, jaký dárek vybrat? Nemusíte mít obavy. Náš článek vám přináší tipy na velmi kvalitní a oblíbené hračky, které mohou potěšit jak malé holky, tak i malé kluky. Pohodlně se usaďte a jdeme na to!

Obsah

  1. Kouzelné domečky pro panenky
  2. Auta na dálkové ovládání
  3. Hravé dětské kuchyňky
  4. Autodráhy
  5. Příjemné nakupování vánočních dárků

Kouzelné domečky pro panenky

Dárkem, který u stromečku přinese hodně radosti a emocí, není nic jiného, než velmi oblíbený domeček pro panenky. Která malá princezna by nechtěla mít krásně vybavené království či dům?

Hra na život panenek může dětem kromě skvělé zábavy přispívat také k rozvoji kreativity a fantazie. Co je víc, nemusí se jednat ryze o holčičí záležitost. S domečky si mohou hrát také kluci, a to například se svými oblíbenými postavičkami.

Výběr domečků je opravdu obrovský. Vybírat můžete mezi Barbie domečky, dřevěnými či skládacími domečky a mnoho dalších. Většina z nich navíc obsahuje propracované detaily a vychytávky, které si okamžitě oblíbí každé dítě.

Úžasným bestsellerem je například dřevěný BOHO domeček s led osvětlením a bohatým vybavením. Jeho tři patra, vkusný design a kvalitní dřevěné zpracování vás naprosto nadchnou. V pokojíčku vašich dítek bude navíc vypadat jako krásný interierový doplněk.

TIP: Ježíšek může dětem kromě samotného domečku pro panenky nadělit také nejrůznější doplňky, jako například panenky do domečku.

Auta na dálkové ovládání

Dalo by se říci, že ideálním protikladem k domečku pro panenky jsou třeba auta na dálkové ovládání.

I v tomto případě však musíme rozbít genderové stereotypy. RC modely, neboli auta na dálkové ovládání, mohou zabavit stejně dobře kluky i holky a nebo rovnou celou rodinu!

Uspořádejte závody či překážkovou jízdu například s modelem Monster Truck, který díky svému měřítku 1:20 vypadá neuvěřitelně skutečně. Gumová kola navíc zaručí skvělou trakci vozu a velké tlumiče nárazů zas odolnost vůči zákeřným překážkám.

A proč si dále myslíme, že je auto na ovládání kromě zaručeně úžasné zábavy vynikajícím tipem na dárek pro děti od Ježíška?

Auta na ovládání mohou přispět k rozvoji a posílení motorického vývoje, koncentrace, obratnosti a mazanosti. Co víc si přát?

Dětské kuchyňky

Jedním z dalších opravdu působivých vánočních dárků pro děti je dětská kuchyňka. Nejen, že tento dárek vypadá velmi neotřele, jedná se především o kvalitní hračku, která může prohloubit zájem a talent dětí v sekci vaření.

Dnešní dětské kuchyně navíc dokážou vypadat opravdu úchvatně a naprosto reálně. Pořízením multifunkční kuchyňky pro děti tak vašim ratolestem zajistíte dechberoucí zážitky jako dřez s tekoucí vodou, osvětlené hořáky se zvuky vaření a smažení, křídovou tabuli na recepty a mnoho dalších.

K tomuto krásnému dárku navíc můžete dokoupit další vybavení a doplňky jako například kuchyňské spotřebičenádobí nebo nejrůznější potraviny na ty nejchutnější recepty od malých kuchařů.

TIP: Nejste si jistí, jak se v obrovském množství kuchyněk vyznat a jak vybrat tu nejlepší? Projděte si náš užitečný návod, jak vybrat ideální dětskou kuchyňku.

Autodráhy

Všechny malé rošťáky pod stromečkem zaručeně potěší pořádná autodráha. Tento dárek pro malé závodníky doma rozvíří pořádnou dávku adrenalinu.

Ať už si vyberete klasickou stabilní dřevěnou autodráhu, anebo tu gigantickou s ostrými zatáčkami, určitě nešlápnete vedle. Hra s autodráhou dětem přinese spoustu smíchu a zábavy a dokonce může zabavit i starší jedince.

Jestli chcete pořídit dárek, který má ještě větší grády, pořiďte autodráhu se svítící smyčkou. Bez pochyb tak emoce vznikající při hraní ještě více posílíte.

Příjemné nakupování vánočních dárků

Myslete na to, že i když si během kupování dárků nebudete vědět rady, rozhodně nemá cenu se stresovat. Vánoce by přeci měly být svátkami klidu a pohody.

Pomoci vám může rozumný přístup k nakupování dárků. Nezapomeňte, že ti nejmenší z Vánoc ještě nemají tolik rozumu, a proto nemá smysl kupovat jim hromadu dárků. Obrovské množství dárků zatím jednoduše nedokážou ocenit.

V případě starších dětí se zas klidně poraďte se zbytkem rodiny a ujistěte se, že děti nedostanou zbytečnosti, které by vám mohly zaplavit váš dům.

Skvělým tipem, jak se v nakupování neztratit, je udělat si seznam, anebo nakupovat rovnou z pohodlí domova, a to skrze e-shop.

Inspirovat vás může také sledování nejnovějších trendy a zcela zaručeně i dopis Ježíškovi, který společně s dětmi napíšete.

Tak hlavu vzhůru a příjemné nakupování!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.