Celebrity

22. června 2024 10:52

Josef Šťastna

Věra Mikulcová chystá svatbu s partnerkou Janou. Obě dámy ukázaly, jak se znají

Věra Mikulcová a kvíz

Kulturistka Věra Mikulcová (42) zažívá jedno z nejlepších období svého života a při rozhovoru pro Prima Ženy uvedla, že s partnerkou Janou Paulátovou plánují svatbu. Obě dámy jsme vyzkoušeli, jak moc se znají a jak moc jsou na sebe napojené.

Kulturistku Věru Mikulcovou jsme vyzpovídali při křtu její knihy, která dostala název Věra Mikulcová: Příběh kulturistky. Věra při rozhovoru uvedla, že s partnerkou Janou děti nechce, ale svatba je v plánu. Obě dámy se vezmou možná už příští rok.

„Když jsme chystaly křest knihy, tak jsme si říkaly, že je to taková příprava na svatbu. Takže praxi už máme, nikdy neříkej nikdy, může to být za rok, za dva, za tři,“ uvedla s úsměvem Mikulcová s tím, že doma si budou muset promluvit, kdo nachystá prstýnky a přijde s žádostí o ruku.

ČTĚTE TAKÉ: Zápasník Grznár srazil ženu na přechodu. Vlétla mi tam, hájí se

Obě ženy tvrdí, že jsou na sebe hodně napojené, tak jsme se rozhodli, že je vyzkoušíme a položíme jim pár shodných otázek. Jak obstály v našem kvízu? Podívejte se na video v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky kniha rodina svatba děti Věra Mikulcová kulturista Jana Paulátová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.