Vivien Babišová se stále víc podobá otci. Podědila vzhled i povahové rysy

Monika Babišová ví, jak si se svými dětmi užívat společně strávený čas. Přestože Vivien i Frederik jsou už dospělí, dcera si našla pár dní, které s matkou strávila na dovolené. Manželka bývalého premiéra České republiky se pak pochlubila snímkem, z něhož je patrné, že Vivien je stále víc podobná tatínkovi. Prozradila pak, že kromě vzhledu po něm zdědila i jistou vlastnost.

Je známo, že Monika Babišová a její dcera Vivien mají mnoho společného. Čas strávený v zahraničí bok po boku si vždy užívají. Cílovou destinací se pro jejich letní dovolenou stala Sardinie, kde se nejdůležitější ženy v životě Andreje Babiše spolu vyfotily na pláži. Z řady selfies je patrné, že Vivien je celý tatínek.

„Dcera po manželovi zdědila urputnost. Je velmi skromná a starostlivá. Jsem na ni pyšná, protože je velmi dobrá a šikovná studentka,“ řekla Monika Babišová pro portál ŽivotvČesku.cz. Potvrdila tak, že nejen vzhled má Vivien po otci.

Také Dara Rolins ráda tráví čas se svou dcerou. Lauru letos vzala například na filmový festival do Karlových Varů:

Sdílejte článek
Štítky Sardinie Andrej Babiš Monika Babišová podoba selfie Vivien Babišová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.