Vydejte se s Primáčkem a jeho partou za dalším dobrodružstvím do ZOO!

Další díl vašeho oblíbeného dětského časopisu Primáček je tu a s ním i spousta zábavy a úkolů. Tentokrát se podíváme na to, z jakých částí planety pocházejí naše zvířátka. Věděli jste, že na Zemi je sedm světadílů, které pokrývají třetinu zemského povrchu?

Určitě vám nemohou uniknout zábavné puzzle, škola kreslení, společně najdeme deset rozdílů, nakreslíme si zrcadlově zvířátka, zabavíme se stínohrou nebo vybarvováním. Přílohou tohoto čísla je také zábavné kvarteto v několika motivech a vy si můžete vybrat jeden z nich. Najdete tam zvířátka ze ZOO, Frozen 2, koně, ale třeba i hrady.

Prima kuchtíci vás naučí tu nejlepší babiččinu bublaninu – na léto úplně ideální mňamka! Můžete si připravit klasickou borůvkovou nebo zkusit třeba variantu s malinami nebo jahodami. Poproste dospělé o pomoc a hurá na to. V rubrice Angličtina hravě se zaměříme na počítání. One, two, three – count with me! Vyzkoušíme si všemožné příklady, matematická znaménka, ale hlavně se budeme soustředit na číslice. A jestli máte chuť si něco vytvořit, máme pro vás skvělý tip. Vyrobíme si společně jednoduchý papírový vějíř, který nám může pomoci lépe zvládat horké dny.

Prima čtení pro kluky i holky společně s dárkem vychází 25. 5. a bude stát pouhých 79,90 Kč. Čekat na vás bude na novinových stáncích nebo ve vaší schránce v rámci předplatného ZDE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.