Výklad andělských karet na týden od 18. března: Nebraňte se přicházejícím změnám

Stejně jako se mění právě teď příroda, i vy zatoužíte po nějaké změně. Nebraňte se jí a vrhněte se do nového životního dobrodružství, bude se vám líbit. Co dalšího vzkazují andělské karty na nový týden?

Karta na tento týden: Devítka země

Devítka země symbolizuje stabilitu, plodnost a dokončení. Právě teď nastává čas, abyste si vychutnali plody své práce. Tvrdě jste dřeli, bojovali za své projekty a nyní přichází čas sklizně. Pokud jste do své práce dali opravdu všechno, budete po zásluze odměněni. Těšit se můžete na zvýšení platu nebo nabídku vyšší pracovní pozice. Každopádně pracovní úspěch vás v tomto týdnu nemine. Pokud toužíte po vlastním podnikání, právě teď je vhodná doba začít.

S přicházejícím jarem máte chuť dělat změny. Nebraňte se jim. Toužíte po novém bydlení? Porozhlédněte se, kde by se vám líbilo. Chcete změnit to stávající? Vrhněte se do úprav. Malování, dekorování i přestavování vám půjde od ruky úplně samo a s výsledkem budete spokojeni nejen vy, ale i celá vaše rodina.

Přečtěte si také: Znamení, která vůbec neumí lhát: Vymýšlení lží nejde Blížencům ani Rakům

Ve vztazích zavládne klid a harmonie, ale vy přesto budete toužit více po samotě. Nebraňte se tomu. Někdy je skvělé se na chvíli odpojit od světa a pobýt jen sami se sebou. Vyzkoušejte také některé metody meditace nebo se usaďte v přírodě na nějaké klidné místo, ideálně poblíž tekoucí vody, a nechte myšlenky, ať si jen tak plynou. Oprostěte se od všech starostí a problémů a vnímejte jen, jak krásně je na světě. Domů se vrátíte se skvělou náladou.

Pokud jste měli nějaké zdravotní potíže, pak se můžete těšit na jejich zlepšení. Neznamená to však, že byste se měli vrátit zpět ke starým zlozvykům. Naopak, právě teď se vám je podaří skvěle odbourat. Mohou vás potrápit bolesti zad, ale to vyřešíte pravidelným cvičením a jejich posilováním. Dejte pozor na prochladnutí.

Jaký bude nový týden podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.