Výklad andělských karet na týden od 19. února: Nezadaní mají šanci potkat lásku

Dlouho jste nemohli najít někoho, s kým by vám bylo dobře? Tak s tím je teď konec. Na obzoru je nová láska, která vás zcela pohltí. Tedy pokud se nebudete bát věkového rozdílu. Co dalšího andělské karty pro tento týden slibují?

Karta na tento týden: Páže země

Páže země představuje mladistvou energii spojenou s praktičností a trpělivostí. Symbolizuje nové začátky, učení se novým věcem a rozvoj praktických dovedností. Připomíná vám, že je neustále potřeba se vzdělávat a nebát se přijímat nové příležitosti a výzvy.

V práci možná dostanete nabídku na rekvalifikaci. Než rezolutně odmítnete, vezměte si čas na rozmyšlenou. Vedení s vámi počítá i do budoucna a má plány, jak firmu rozšířit. Pokud rekvalifikaci odmítnete, můžete přijít o nabídku velmi zajímavého místa, které bude také skvěle placené. Celkově se vás v tomto týdnu budou peníze držet. Na cestě je dobrá zpráva ohledně financí.

Čtěte také: Začíná nový čínský rok ve znamení Draka: Přináší úspěch, štěstí a potřebné změny

Ve vztazích může dojít k velkým změnám. Vztahy, které si už dlouhou dobu nerozumí a zůstávají spolu jen ze setrvačnosti, se dohodnou na rozchodu, který proběhne velmi hladce a v přátelském duchu. Stabilní vztahy si uvědomí, jak moc je důležité do partnerství investovat čas a udělají to, což povede k novému zažehnutí jiskry ve vztahu. Nezadaní mají šanci potkat velmi příjemnou osobu, se kterou si budou skvěle rozumět, ale může je vylekat svým věkem. Nebojte se věkového rozdílu, vždyť věk je jen číslo.

Do života vám může vstoupit někdo, kdo vás přiměje zamyslet se nad vaším dosavadním životním stylem. Někdo, kdo vás nasměruje ke zcela novým zájmům a vy se v nich okamžitě budete cítit jako ryba ve vodě. Někdy stačí málo, abyste si uvědomili, že život nabízí celou řadu zajímavých možností, stačí se jen rozhlédnout  a nebát se vydat do neznáma. Radost budete mít vy i vaši blízcí.

Jaký bude nový týden podle run a mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.