Astročlánky

22. dubna 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 22. dubna 2024: Najděte si čas sami na sebe

Již dlouho toužíte uniknout hluku a shonu, ale stále jste nenašli odvahu? V novém týdnu dostáváte příležitost být jen v tichu svého srdce. Někdo se může cítit osamělý a rozhodne se svůj život radikálně změnit. Co ještě andělské karty na tento týden vzkazují?

Karta na tento týden: Poustevník

Poustevník je karta moudrosti, pochopení a hlubokého napojení na váš vnitřní zdroj. Vzkazuje vám, abyste si během následujících dnů vyhradili dostatek času pro sebe a rozjímali nad životem. Pokud hledáte odpovědi na své otázky, tak věřte, že samota vám umožní jemné propojení s vaší duší a s andělským vedením. Nebojte se této samoty, protože právě v ní můžete objevit hlubokou moudrost a sílu, které vám budou sloužit v budoucnosti. Důvěřujte procesu a vaší vnitřní intuici.

Najděte si čas na rozjímání a cvičení

V tomto týdnu je velmi důležité najít si čas na cvičení, které posílí tělo a zlepší vaše fyzické zdraví. Pokud jde o práci, tak vás Poustevník povzbuzuje k tomu, abyste našli rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Velmi důležitá je trpělivost při plnění povinností a úkolů. Závažná rozhodnutí raději odložte na příznivější období. Teď je potřeba stáhnout se od všech rozptýlení každodenního života. Nebojte se na chvíli poodstoupit stranou, věci se nakonec vyřeší zcela samy.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na květen: Vodnáři budou šťastní, Střelci náladoví

Komunikujte s láskou a hledejte rovnováhu

Co se týká vztahů a lásky, tak nezapomínejte, jak důležitá je komunikace a vzájemné porozumění. Buďte otevření svým emocím a sdílejte své pocity s těmi, které milujete. Udržujte rovnováhu mezi svou potřebou samoty a potřebou spojení s ostatními.

Vyvažujte misku vah ve všech oblastech života

V obecném smyslu je tento týden o nalezení rovnováhy mezi vnitřní prací a vnějším světem, mezi fyzickým a duševním zdravím, mezi prací a odpočinkem i mezi samotou a spojením s ostatními. Tato karta také naznačuje potřebu učení se a růstu prostřednictvím samostudia nebo mentorství. Buďte otevření novým znalostem a zkušenostem, které vám mohou pomoci na vaší cestě osobního rozvoje.

Moudrost andělů

Vstupujete do nového týdne, plného nových příležitostí a možností růstu v různých oblastech života. Pamatujte, i když můžete čelit výzvám a překážkám, máte v sobě sílu a odhodlání překonat jakékoliv obtíže. Věřte ve svou schopnost a dokážete zázraky. Buďte vděční za každý den a každou zkušenost, která vám přichází do cesty. Jděte do tohoto týdne s odvahou a optimismem. Ať jsou vaše dny plné lásky, moudrosti a pokroku.

Zdroj: Andělské tarotové karty, Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska výklad karet věštba andělské karty andělské poselství poselství andělů Doreen Virtue věštba na týden

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.