Móda a krása

16. července 2024 17:06

Komerční sdělení

Vypadáte unaveně? Nabijte pleť energií, kterou vám budou všichni závidět

Potřebujete, aby vaše pleť vypadala absolutně odpočinutá, mladistvá a plná energie? Anti-Fatigue maska na unavenou pleť má dvojí efekt. Pro dokonalou krásu i proti stárnutí.

Máte za sebou letní dovolenou, a přesto si nepřipadáte nijak odpočatě? Nastavení mysli změnit nemůžeme, kvalitu pleti ale zlepšit umíme. Ideální řešení pro rozjasnění pleti, její vyživený a mladistvý vzhled máte na dosah. Stačí sáhnout po efektivní masce, díky které bude vaše pleť vypadat, jako byste na dovolené byla denně.

Orlane Anti-Fatigue maska na unavenou pleť poskytuje okamžitou biologickou relaxaci. Ihned po aplikaci je pleť znatelně vypnutá. A tento efekt přetrvává delší dobu. Rozjasněná a viditelně omlazená pleť s eliminovanými jemnými vráskami je pevná, pružná, vyplněná. Kromě toho, a to se v létě vždy vyplatí, je hydratovaná, rozjasněná a naboostovaná mládím. Hlavními aktivními látkami je exkluzivní energetický komplex Energisium, který zvyšuje energetickou aktivitu v buňkách, a pokožka je tak okamžitě a hluboce revitalizována. Ginkgo biloba a ženšen stimulují mikrocirkulaci a mají výjimečné čisticí účinky, které okamžitě odstraňují únavu. Po použití masky vypadá pleť jako po čtrnáctidenní dovolené. Bioenergetický komplex (pšeničné klíčky, rýžový extrakt, hyaluronát sodný) stimuluje buněčnou energii, regeneruje, zpevňuje a důkladně hydratuje.

Použití: Při ošetření cíleném proti únavě naneste dostatečně silnou vrstvu masky a nechte ji působit deset minut, můžete i přes noc. Pro efekt okamžitého zkrášlení aplikujte masku v tenké vrstvě pod make-up.

Anti-Fatigue maska na unavenou pleť – 75 ml/1403 Kč

Anti-Fatigue maska zajistí pleti okamžitou relaxaci a viditelné vypnutí. Pleť je po ošetření doslova nabitá novou energií! Lze ji použít hned s dvojím efektem: pro dokonalou krásu a proti stárnutí. Maska poskytuje okamžitou biologickou relaxaci. Ihned po aplikaci je pleť vypnutá, tento efekt přetrvává dlouhodobě. Pleť je viditelně jemnější, hebčí na dotek, je rozjasněná a plná energie. Maska z pleti odvádí s vodou také toxiny a volné radikály. Regeneruje, hydratuje a zpevňuje. Po jejím použití na pleti lépe drží make-up.

Více na orlanecz.com, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte v síti parfumerií Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com. Produkty také můžete zakoupit v Institutu Orlane Praha, orlaneinstitut.cz

Institut Orlane v Praze navštěvuje také moderátorka Eva Perkausová:

Sdílejte článek
Štítky Francie Orlane Institut Orlane Praha krása kosmetika luxusní kosmetika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.