Využijte levnější únorové ceny vstupenek a užijte si Evu Burešovou na BLUE STYLE PRIMA FESTU

UP-Blue Style Prima Fest 2023

Do konce února pro vás máme jedinečnou cenu na celý festival BLUE STYLE PRIMA FEST – jen za 599 Kč (od 1. března zvyšujeme na 699 Kč). Na svátek zamilovaných 14. února vám navíc dáme další slevu – stovku dolů na neuvěřitelných 499 Kč, protože dárků, lásky, zážitků a cestování není nikdy dost! A odtajňujeme další hvězdná jména, kvůli kterým stojí za to přijet – milovaná zpěvačka a herečka nejen ze seriálu ZOO Eva Burešová a muzikantský hurikán Dalibor Janda doplní už tak nabitý hudební program.

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST přináší zábavu pro celou rodinu a opět se uskuteční v největším zábavním parku Šikland na Vysočině. Dvoudenní akce pro všechny, kteří milují rodinné zážitky, nabídne v termínu 14. a 15. července 2023 široké spektrum aktivit pro celou rodinu v čele s hudebními hvězdami jako Chinaski, Pokáč, Slza, Tomáš Klus nebo Jelen a dětští návštěvníci včetně těch nejmenších si také přijdou na své.

Festival nabídne tradičně velké množství zábavy. V dětské zóně bude spousta aktivit pro všechny věkové kategorie. Bude se vyrábět, malovat, hrát a poznávat při vzdělávacích hrách. V gaming zóně si teenageři budou moci zapařit své oblíbené hry a vyzkoušet si něco nového. Příjemné zázemí bude připraveno pro dámy v beauty a wellness zóně, kde se mohou těšit na hýčkání, líčení a pečování. Nic nebude chybět ani pánům, kteří se budou moci vyřádit na offroad dráze. Odpočinek, relaxaci a odreagování nabídne Blue Style relax zóna, ve které se bude mimo jiné soutěžit o dovolenou vašich snů. Se setměním se pak budou v letním MAX KINĚ promítat filmové novinky. Nebude chybět ani autogramiáda osobností TV Prima a herců z oblíbených seriálů ZOO, Dobré zprávy a dalších.

Aktuální informace na www.bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu. Vstupenky na ticketstream.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.