Advertoriál

19. října 2023 08:00

Komerční sdělení , redakce Prima Ženy

Vyzkoušejte online analýzu pleti z pohodlí domova a soutěžte o balíčky kosmetiky Nuance

Znáte typ své pleti a víte, jaké má potřeby? V redakci Prima Ženy jsme vyzkoušely online analýzu a byly jsme nadšené. Pojďte ji zkusit taky a rovnou si můžete i zasoutěžit o balíčky kosmetiky Nuance s celou řadou Hyaluron Active HA 5!

Vše, co budete k analýze pleti potřebovat, je chytrý telefon nebo tablet, zkrátka zařízení, pomocí kterého se budete moci vyfotit. Nuance SkinAnalyzer vaši pleť vyhodnotí z pohodlí domova. Na tento QR kód namiřte fotoaparát vašeho chytrého telefonu a klikněte na odkaz:

Po vyplnění jednoduchého dotazníku vás aplikace vyzve k vytvoření fotky, kterou ihned vyhodnotí. Poté vám na míru doporučí vhodné produkty péče o pleť.

Jak funguje Nuance SkinAnalyzer

Zkoušeli jste už online analýzu pleti? 🤔 👉 Na webu lékárny Dr.Max Lékárna www.drmax.cz/nuance najdete tento šikovný

Zkoušeli jste už online analýzu pleti? 🤔 👉 Na webu lékárny Dr.Max Lékárna www.drmax.cz/nuance najdete tento šikovný online nástroj Nuance SkinAnalyzer, který vám pomůže vybrat vhodné přípravky péče o pleť z pohodlí domova. 😊 A rovnou vám doporučí konkrétní kosmetické produkty značky Nuance odpovídající potřebám vaší pleti. 🤩 Já mám například suchou pleť a byly mi doporučeny přípravky z řady Hyaluron Active pro hydrataci pleti. 💧 Pojďte také vyzkoušet online analyzér pleti a kosmetiku Nuance. 💙

Posted by Prima ŽENY on Thursday, October 12, 2023

„Já mám pleť spíše suchou, obzvlášť na podzim a v zimě, proto mi Nuance SkinAnalyzer doporučil řadu Hyaluron Active HA 5,“ říká Marie, redaktorka webu Prima Ženy. „A právě o tuto řadu kosmetiky Nuance si teď můžete zasoutěžit.“

Nuance Hyaluron Active HA 5 pro všechny typy pleti

Řada Hyaluron Active HA 5 obsahuje 5 typů prémiové kyseliny hyaluronové, která pokrývá klíčové potřeby všech typů pleti. Pokožku hydratuje, vypíná a navrací jí pružnost, a také pomáhá vyplňovat vrásky. Řada se skládá z hydratačního séra, denního a nočního krému a krému na oční okolí.

Hlavní benefity:

  • Řada Nuance Hyaluron Active HA 5 je zaměřená na hydrataci a vypnutí pleti s okamžitým účinkem.
  • Odlišné molekulární hmotnosti 5 typů kyseliny hyaluronové působí na více úrovních, zajistí tak komplexní péči.
  • Řada je určená pro ženy zhruba od 30 let věku. Lze ji zařadit do pečující rutiny i u žen 40+ a 50+.

Kosmetika Nuance je k sehnání exkluzivně v lékárnách Dr. Max nebo na e-shopu www.drmax.cz. Nyní však můžete svůj balíček s řadou Hyaluron Active vyhrát!

Jak hrát?

Pravidla soutěže

V příspěvku na Facebooku do komentáře označte dvě ženy, třeba kamarádku a sestru nebo maminku, které spolu s vámi vyhrají balíček kosmetiky Nuance Hyaluron Active HA 5. Napište také, proč by měly balíček získat právě ony. Soutěžíme o tři balíčky! Jeden pro vás, a další dva pro ženy, které označíte.

Výherkyni vybereme do pátku 20. října. V soukromé zprávě ji pak požádáme o adresy, na které výherní balíčky zašleme.

Balíček obsahuje:

Sdílejte článek
Štítky kosmetika soutěž Dr. Max Lékárna analýza pleti Nuance Nuance Hyaluron Active

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.