Advertoriál

19. října 2023 08:00

Komerční sdělení , redakce Prima Ženy

Vyzkoušejte online analýzu pleti z pohodlí domova a soutěžte o balíčky kosmetiky Nuance

Znáte typ své pleti a víte, jaké má potřeby? V redakci Prima Ženy jsme vyzkoušely online analýzu a byly jsme nadšené. Pojďte ji zkusit taky a rovnou si můžete i zasoutěžit o balíčky kosmetiky Nuance s celou řadou Hyaluron Active HA 5!

Vše, co budete k analýze pleti potřebovat, je chytrý telefon nebo tablet, zkrátka zařízení, pomocí kterého se budete moci vyfotit. Nuance SkinAnalyzer vaši pleť vyhodnotí z pohodlí domova. Na tento QR kód namiřte fotoaparát vašeho chytrého telefonu a klikněte na odkaz:

Po vyplnění jednoduchého dotazníku vás aplikace vyzve k vytvoření fotky, kterou ihned vyhodnotí. Poté vám na míru doporučí vhodné produkty péče o pleť.

Jak funguje Nuance SkinAnalyzer

Zkoušeli jste už online analýzu pleti? 🤔 👉 Na webu lékárny Dr.Max Lékárna www.drmax.cz/nuance najdete tento šikovný

Zkoušeli jste už online analýzu pleti? 🤔 👉 Na webu lékárny Dr.Max Lékárna www.drmax.cz/nuance najdete tento šikovný online nástroj Nuance SkinAnalyzer, který vám pomůže vybrat vhodné přípravky péče o pleť z pohodlí domova. 😊 A rovnou vám doporučí konkrétní kosmetické produkty značky Nuance odpovídající potřebám vaší pleti. 🤩 Já mám například suchou pleť a byly mi doporučeny přípravky z řady Hyaluron Active pro hydrataci pleti. 💧 Pojďte také vyzkoušet online analyzér pleti a kosmetiku Nuance. 💙

Posted by Prima ŽENY on Thursday, October 12, 2023

„Já mám pleť spíše suchou, obzvlášť na podzim a v zimě, proto mi Nuance SkinAnalyzer doporučil řadu Hyaluron Active HA 5,“ říká Marie, redaktorka webu Prima Ženy. „A právě o tuto řadu kosmetiky Nuance si teď můžete zasoutěžit.“

Nuance Hyaluron Active HA 5 pro všechny typy pleti

Řada Hyaluron Active HA 5 obsahuje 5 typů prémiové kyseliny hyaluronové, která pokrývá klíčové potřeby všech typů pleti. Pokožku hydratuje, vypíná a navrací jí pružnost, a také pomáhá vyplňovat vrásky. Řada se skládá z hydratačního séra, denního a nočního krému a krému na oční okolí.

Hlavní benefity:

  • Řada Nuance Hyaluron Active HA 5 je zaměřená na hydrataci a vypnutí pleti s okamžitým účinkem.
  • Odlišné molekulární hmotnosti 5 typů kyseliny hyaluronové působí na více úrovních, zajistí tak komplexní péči.
  • Řada je určená pro ženy zhruba od 30 let věku. Lze ji zařadit do pečující rutiny i u žen 40+ a 50+.

Kosmetika Nuance je k sehnání exkluzivně v lékárnách Dr. Max nebo na e-shopu www.drmax.cz. Nyní však můžete svůj balíček s řadou Hyaluron Active vyhrát!

Jak hrát?

Pravidla soutěže

V příspěvku na Facebooku do komentáře označte dvě ženy, třeba kamarádku a sestru nebo maminku, které spolu s vámi vyhrají balíček kosmetiky Nuance Hyaluron Active HA 5. Napište také, proč by měly balíček získat právě ony. Soutěžíme o tři balíčky! Jeden pro vás, a další dva pro ženy, které označíte.

Výherkyni vybereme do pátku 20. října. V soukromé zprávě ji pak požádáme o adresy, na které výherní balíčky zašleme.

Balíček obsahuje:

Sdílejte článek
Štítky kosmetika soutěž Dr. Max Lékárna analýza pleti Nuance Nuance Hyaluron Active

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.