Celebrity

24. září 2024 11:30

Michaela Vlčková

Z Bereniky Kohoutové se stala dvojnásobná máma: Dcerka dostala rozkošné jméno

Berenika Kohoutová o druhém těhotenství

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (33) se na svém instagramovém profilu pochlubila radostnou zprávou. S manželem Kryštofem Hrubínem na svět přivítali holčičku, která dostala rozkošné jméno.

„Tak jsme komplet,“ oznámila v úterý Berenika Kohoutová na sociální síti Instagram. Svým fanouškům také prozradila, že s manželem Kryštofem Hrubínem pojmenovali dceru Aloisie.

Herečka se také svěřila, že porod byl velmi rychlý. „Lojzičko, vylítla jsi ze mě jako raketa, tak ať ti ta vesmírná dráha vydrží co nejdýl,“ okomentovala příchod dcery teď už dvojnásobná máma.

Pod příspěvkem se okamžitě objevily desítky komentářů s gratulacemi nejen od fanoušků. „Božácká Aloisie, ať je ti na světě krásně,“ vzkázala herečka Olga Plojhar Bursíková. „Gratuluji,“ zaznělo v komentářích. „Hodně zdraví vám oběma,“ napsala fanynka.

Berenika byla z druhého těhotenství nadšená. Vždy si totiž byla jistá, že nechce mít pouze jednoho potomka. „Vždycky jsem věděla, že chci druhé dítě, třetí... a další nevím. Ale zkrátka víc dětí,“ prozradila s úsměvem herečka již dříve pro Prima Ženy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.