Záhady života: Upálen mimozemšťany!

Za první oběť UFO v Brazílii je považován farmář João Prestes Filho. A jaký je jeho příběh? Večer 4. března 1946 jej zasáhl paprsek přicházející z nebe a druhý den v hrozných mukách zemřel. Dohady o příčině jeho smrti pokračují dodnes. Byl oheň z čistého nebe paprskem z UFO, přírodním úkazem, nebo snad tajným experimentem?

Farma Joãoa Prestese stála na okraji Araçariguamy, města ležícího poblíž São Paula. V roce 1946 tu ještě vládl téměř středověk – nebyl tu telefon, neměli zavedenou elektřinu a nenašli byste tady ani ordinaci lékaře. Když byl někdo nemocný, nebo měl úraz, volal se na pomoc daňový inspektor Araci Gomide, který absolvoval kurz ošetřovatelství. A byl to také on, kdo jako první promluvil o záhadné události.

Paprsek, který vnikl do místnosti

V těch dnech si Brazilci užívali Carnaval do Brasil, karnevalový týden před půstem. Čtyřiačtyřicetiletý João poslal svou ženu a šest dětí na karneval do sousedního města a on sám se rozhodl s kolegou, 39letým Salvadorem dos Santosem, zajít k řece a rybařit. Posezení u řeky bylo úspěšné – úlovek byl bohatý, a tak se spokojeně rozešli do svých domovů. Jasná obloha nevěstila bouřku, kolem 19. hodiny se však spustil jemný a vytrvalý déšť.

O hodinu později Prestes vpadl do domu své sestry Marie a v běhu křičel, že když otevřel okno, do místnosti vnikl paprsek světla a zranil jej. Poté se zhroutil do sestřiny postele. Na Prestese byl opravdu strašidelný pohled. Popáleniny pokrývaly téměř celé jeho tělo, až na místa, která byla kryta šaty. Vlasy a oblečení zůstaly také nedotčené. A v dalších minutách přišla noční můra, která přítomné neopustí do konce života… Pojďme se podívat na to, jak událost o něco později popsaly noviny po celé zemi.

Rozpadl se na kostru

Při bližším prohlédnutí bylo patrné, že Joãova kůže zprůsvitněla a na mnoha místech odhalená svalovina vypadala, jako by se hodiny vařila ve vroucí vodě. Maso začalo odpadávat od kostí na prostěradlo a některé jeho části zůstaly viset na šlachách. V tuto chvíli kupodivu João nepociťoval žádné bolesti. Nos a uši mu odpadly na podlahu, oči se mu vypoulily hrůzou a jeho řeč se stala nezřetelnou – rty a tváře už nezakrývaly čelist. Farmář byl v rychlosti zabalen do prostěradla a naložen do nákladního auta. Následoval rychlý převoz do nemocnice Santa Casa v sousední obci Santana de Parnaíba. Po devíti hodinách João Prestes zemřel. Zbyla z něj v podstatě jen kostra. Je zvláštní, že se až donedávna nikdo nepokoušel najít další svědky, a událost tak strašila v podstatě jen ty, kteří jí byli přítomni, sousedy, kteří ji znali z doslechu, a pár badatelů v oblasti UFO...

Jenže tím naštěstí brazilský případ neskončil. Po stopách podivného úmrtí se vydali dva muži a navštívili i dosud žijící svědky a příbuzné Prestese. Co šokujícího se dozvěděli? To vše a mnohem více se dozvíte v novém vydání časopisu Záhady života, které je PRÁVĚ TEĎ k dostání na novinových stáncích!

V aktuálním čísle také najdete:

Proč se sebevrazi zjevují tam, kde zemřeli? Velký rozhovor s jasnovidkou Stanislavou Bouškovou.

10 superschopností člověka: Jasnovidní spolupracovníci CIA • Hladovka jí nezabila • Muž, který hledal vrahy podle doteku • Holanďan, jehož nebylo možné zranit... a další

Příběhy reinkarnace: Maminko, měl jsem ženu a byla krásná! Děti, které malují své minulé životy šokují i dojímají.

Podivná úmrtí vědců NASA: Smrt talentovaného inženýra. Byl vědec zavražděn, protože objevil volnou energii pro lidstvo?

Pozor, útočí poltergeist: Řada lidí, kteří se setkali s nadřirozenem, skončila tragicky. To nechcete zažít! A víte, kde je skutečný hrob Toma Riddella?

Víte, jak jednoduše odhalit lháře? Poradíme vám!

• Léčitelka Olena Grinko umí zázraky. Léčba energiemi zabírá i na těžké ekzémy!

Jak získat Záhady života za stánkovou cenu včetně poštovného až do schránky?

Objednat můžete ZDE: http://www.zahadyshop.cz nebo https://www.send.cz/casopis/1042/zahady-zivota

(na výběr předplatné v mnoha variantách, nebo jeden výtisk)

Sdílejte článek
Štítky UFO NASA smrt Brazílie Salvador záhady mimozemšťan záhadná úmrtí Central Intelligence Agency São Paulo nevyřešené záhady Záhady života

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.