Životní styl

8. března 2023 10:30

Komerční sdělení

Zdravotní kancelářskou židli si zaslouží každý

Lidské tělo není uzpůsobené tomu, aby osm hodin v kuse sedělo za stolem. Svému zaměstnavateli to ale budete vysvětlovat asi jen těžko. Můžete však zůstat v pohybu díky ergonomické židli. Spousta lidí žije v domnění, že ergonomická židle znamená možnost židli si nastavit tak, abyste seděli ve správné poloze, tedy rovně, s devadesátistupňovým úhlem v koleni atd. Skutečná kancelářská židle zdravotní ale umí mnohem více. Příkladem takové židle je Adaptic Evora Plus.

Kvalitní česká ergonomická židle

Adaptic Evora + je neprodávanější zdravotní židle českého výrobce Adaptic. Zákazníci si ji pořizují do kanceláří, na home office a na další místa. Je vhodná pro většinu postav, samozřejmě se dá přizpůsobit. Její kouzlo ovšem nespočívá v přizpůsobování se. Hlavní výhodou této židle je adaptivní sedák.

Adaptivní neboli výkyvný sedák se pohybuje, a tím aktivuje vaše svaly, konkrétně břišní, zádové a hluboké stabilizační svalstvo páteře. Vaše svaly jsou v napětí, aby udržely tělo vzpřímené, zároveň se nepřetěžují ploténky a páteř. Zbavíte se tedy bolestí zad, uvolníte ztuhlou krční páteř a budete předcházet špatnému držení těla.

Svou Adaptic Evora + si přizpůsobíte

Ortopedická židle Adaptic Evora + je plně přizpůsobitelná. Nastavíte si výšku sedáku, bederní a hlavovou opěrku, područky se nastavují ve třech směrech. Dle vlastních preferencí si vyberete i barvu sedáku. Sedák je potažený textilem, který je prodyšný. Na základě poptávky zákazníků přidal výrobce také možnost ekokůže pro ty, kdo touží po luxusnějším vzezření židle.

Investice do dobré židle se určitě vyplatí, pomůže vám předejít potížím, jejichž léčba by vás stála daleko více peněz. Jestliže si nejste jistí, zda jste ochotní tolik peněz do židle dát, objednejte si Adaptic Evora + a vyzkoušejte ji. Nebudete-li spokojení, do 30 dnů po nákupu se dá vrátit. Na obyčejné židli se vám ovšem po tomhle zážitku bude sedat opravdu těžko.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.