Zeštíhlený Martin Zounar provází show o hubnutí. K tématu má velmi blízko

Martin Zounar v 7 pádech Honzy Dědka

Není to tak dávno, co uznávaný herec, moderátor a dabér Martin Zounar (55) prošel sám úctyhodnou proměnou. Kvůli nastupující obezitě navštívil i odborníka. Nejenže skutečně neskutečně shodil, ale nově bude provázet také show o hubnutí.

Martina Zounara si řada lidí pamatuje jako velkého fešáka, ale také například jako moderátora oblíbeného pořadu o vaření Mňam aneb Prima vařečka. Milovníka jídla nikdy nemusel hrát, ke své vášni se vždy otevřeně hlásil. Rád si dopřeje i mastnější a tučnější dobroty a na tom se nic nezměnilo, ani když začal hubnout.

„Můj život byl životem s dietou. Od té doby, co se začaly dělat dabingy, seděl jsem od 90. let ve studiu, přestal jsem se hýbat, divadla byla prázdná. Nakynul jsem 25 kilo. To už nešlo brát ani s humorem,“ řekl v minulém roce Martin Zounar v 7 pádech Honzy Dědka.

„Nejsem člověk, který trpí nadváhou, pár kily, která se dají řešit, ale jsem opravdu obézní a musím vám říct, že mě to nesmírně trápí. Rozhodl jsem se, že tuto nemoc, protože obezita je nemoc, budu řešit, opravdu s tím musím něco dělat, na to už se nedá koukat,“ svěřil se na začátku hubnutí webu Super.cz.

Martin Zounar shodil 20 kg a bude provázet show o hubnutí

Nyní je herec na pokrok, jaký udělal, právem pyšný a figuru si dále udržuje. „Jak se říká, když to rozhoupeš, už to nezastavíš. Ono to tak úplně není. Ani že pod velkým kopcem velký macho bývá. No nevím…,“ zavtipkoval. „Za pomoci lékaře jsem se z toho dostal ven. Shodil jsem dvacet kilo a je to skoro dva roky. Je to dobrý pocit,“ prozradil ještě Martin Zounar, kterého od 8. ledna můžete sledovat v nové zábavné show Hubne celá vesnice, jíž na Primě provází.

Čtěte také: Hrábnul jsem si na dno. Zounar promluvil o bolestivém rozchodu i nové partnerce

Pořad slibuje příběhy obyčejných lidí reprezentovaných dobrovolnými hasiči, kteří jsou ve velké většině případů srdcem české vesnice. Podaří se jim před televizními kamerami zabodovat, zlepšit si kondičku a odnést výhru ve výši půl milionu korun?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.