Advertoriál

13. května 2024 08:39

Jiří Kubeš

Znáte šamponovou čepici MoliCare? Usnadní vám péči o blízkého a jeho pokožku

Pečujete o blízkého, který je upoután na lůžko, trpí inkontinencí nebo potřebuje pomoci s hygienou? Novinky v péči o pokožku namáhanou inkontinencí z řady MoliCare Skin vám právě s hygienou chtějí pomoci. Vyzkoušejte třeba novou čepici s šamponem a kondicionérem nebo nové čisticí ubrousky 3v1 pro intimní oblast k rychlému a šetrnému čištění pokožky při inkontinenci bez použití vody.

Mycí čepice pro pohodlnější mytí vlasů pro pacienta i pečovatele

Péče o imobilní a ležící pacienty s inkontinencí může být psychicky i fyzicky náročná. MoliCare Skin čepice se šamponem a kondicionérem od značky HARTMANN vám pomůže tuto rutinu usnadnit a zpříjemnit. Čepice MoliCare Skin je jednorázový pomocník, který obsahuje šampon a kondicionér v tekuté formě, ale nepotřebuje vodu. Látky jsou impregnovány do měkkého a prodyšného materiálu čepice a vlasy pacienta po mytí budou důkladně umyté, jemné a vyživené. Stačí masírovat vlasy přes čepici po dobu 2 až 3 minut. Pro ještě příjemnější pocit se doporučuje čepici nahřát v mikrovlnné troubě.

Ubrousky 3v1: Šetrný a efektivní způsob, jak pečovat o pokožku namáhanou inkontinencí

Nové ubrousky MoliCare Skin 3v1 jsou navrženy tak, aby jemně a důkladně čistily, chránily a hydratovaly i tu nejcitlivější pokožku. Díky efektu 3v1 ubrousky v jednom kroku odstraňují nečistoty a zápach, vytváří ochrannou bariéru proti opruzeninám a dodávají hydrataci. Stará se o to jemná receptura s obsahem aloe vera, glycerinem a výtažkem z heřmánku a speciální složení, které chrání pokožku před podrážděním a mokrem, čímž ji udržují hebkou a zdravou. Hodí se pro každodenní péči o inkontinentní osoby, seniory, osoby s imobilitou, pacienty po chirurgických zákrocích, nebo také pro citlivé zadečky kojenců a batolat.

Kde koupit čepici se šamponem a ubrousky MoliCare 3v1?

Ubrousky MoliCare Skin 3v1 seženete v lékárnách, zdravotnických potřebách a v e-shopech se zdravotnickými produkty. Výhodně můžete nakoupit přímo na e-shopu HARTMANN direct. V nabídce najdete i nejpopulárnější výrobky MoliCare Skin pro péči o pokožku namáhanou inkontinencí – zinkový krém, čisticí pěnu, která nepotřebuje k čistění vodu, a tělové mléko MoliCare Skin.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.