Adam Mišík se rád dojímá u válečných filmů. Pojí ho s nimi rodinná historie

KVIFF: Adam Mišík o filmech

Adam Mišík (27) se kromě zpěvu věnuje také herectví, k filmovému světu si tak přičichl i jinak než jen prostřednictvím televizní obrazovky či promítacího plátna. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech si nenechal ujít nejen kvůli filmům, ale také kvůli práci. Navíc podpořil přítelkyni Natálii Jiráskovou (19), která předváděla na módní přehlídce Beaty Rajské. Co při té příležitosti prozradil?

Módní přehlídka Beaty Rajské v Karlových Varech se stala další z mnoha příležitostí, během nichž se Adam Mišík ukázal po boku rodiny své přítelkyně Natálie Jiráskové. Na festivalu se kromě toho věnoval také vlastním pracovním povinnostem a rozjímání nad tím, jakého z doprovodných programů se dále zúčastní.

Když se v rozhovoru pro Prima Ženy, který si můžete pustit v úvodním videu, rozpovídal o filmech, přiznal, který žánr ho dojímá. „Já... Hodně válečné filmy, no. Jak můj děda byl americký voják, tak vždycky válečné filmy mě dojmou,“ přiznal zpěvák, jehož děda bojoval ve druhé světové válce a padl v Koreji.

Čtěte také: OBRAZEM z červeného koberce: Ve Varech zazářily také modelka Maxová s herečkou Geislerovou

Co se týká hollywoodských hvězd, má Mišík jasno v tom, čí život by si chtěl na pár dní vyzkoušet. „Brad Pitt, určitě. Protože to je můj guru, miluju Brada Pitta celý svůj život. Odmalička to byl můj idol, můj vzor,“ řekl bez váhání. Ze slavných dam by pak na drink pozval o mnoho let starší hereckou legendu. Která to je? To a mnohem více se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Podívejte se také na rozhovor s potenciální tchyní Adama Mišíka Ivou Kubelkovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.