Alena Schillerová babičkou: Pár kilo štěstí držím už potřetí, poprvé holčičku

Nejkrásnější okamžik v životě matky nastane, když se jejím dětem narodí zdravé miminko a ona si ho může poprvé vzít do náruče. Bývalá ministryně financí Alena Schillerová (59) už má dva vnuky, nyní se těší z narození první vnučky. Jaké dostala holčička jméno a co jí babička vzkazuje?

Alena Schillerová má dvě děti – dceru Petru, která před osmi lety přivedla na svět Františka, a syna Jaroslava, který před dvěma lety představil světu Jarouška a nyní Laurinku, jak potvrdila Alena Schillerová pro ŽivotvČesku.cz. Vnučka Laura se narodila v sobotu 5. srpna, a to 55 minut po půlnoci. „Vážila 2910 gramů a měřila 48 centimetrů," doplnila trojnásobná babička.

„Těch pár kilo štěstí držím v náruči díky svým dětem už potřetí. Poprvé holčičku. Vítej Laurinko v naší rodině, čeká Tě v ní spousta lásky,“ napsala Schillerová k příspěvku na svém instagramovém profilu.

Mezi prvními jí popřála manželka Andreje Babiše. „Moc moc gratuluji celé rodině,“ napsala Monika Babišová v komentáři. Brzy se začaly hromadit i další komentáře plné gratulací, přání štěstí a zdraví, a také pochvalné poznámky na vzhled babičky, která díky miminku v náručí jako by omládla.

Přečtěte si také: Jenovéfa Boková se stala maminkou. Světlana Witowská se těší z role nevlastní babičky

Jaká je Alena Schillerová babička?

Před časem Alena Schillerová svěřila Blesku, že se svá vnoučata snaží příliš nerozmazlovat. Dokonce nemá ani výbavičku pro novorozenou Lauru. „Já jsem trošku pověrčivá, takže oblečky na Laurinku nekupuji. Jediné, co jsem si domů pořídila, je takový stoleček na kreslení pro vnuky a už jsem k němu koupila tři židličky,“ uvedla ještě před narozením vnučky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.