Celebrity

9. srpna 2023 06:00

David Laštovka

Aleš Brichta si vzal o 23 let mladší Polku. Dcera žije s Angličanem, syn má Kolumbijku

TOP STAR magazín 2017 (41) - Aleš Brichta

Zpěvák Aleš Brichta, který slaví 64. narozeniny, má mezinárodní rodinu. Nejenže si před šesti lety vzal za ženu mladou půvabnou Polku, ale i jeho děti našly své lásky v zahraničí. Jak mu to v manželství klape?

Z prvního manželství má Aleš Brichta dvě dospělé děti, syna Aleše a dceru Michaelu. V roce 2016 se oženil podruhé, když si vzal za ženu o 23 let mladší Joannu z Polska. Také další členové jeho rodiny dali při výběru partnerů a partnerek přednost protějškům z cizích zemí. Zpěvákova dcera se vdala za Angličana, syn má přítelkyni z Kolumbie, bratr si vzal Mexičanku, manželčina neteř má za muže Francouze a teta se strýcem jsou Švédi.

Čtěte také: Hana Vagnerová porazila všechny démony z mládí. Lásku nachází pouze u cizinců

V manželství s Joannou to zpěvákovi klape a po jejím boku je šťastný a spokojený. „Výborně se o mě stará, všude mě doprovází a usnadňuje mi žití. Bez ní bych byl ztracen,“ prozradil s úsměvem Brichta redaktorovi webu Prima Ženy.

Od začátku prý bylo jasné, že jejich manželství bude bezdětné. „Moje žena mi od začátku říkala, že děti nechce, protože jakmile někde začnou řvát, nejradši by je uškrtila... Vtipné bylo, když jednou musela na chvíli hlídat mého malého vnuka, protože si dcera musela někam odběhnout. Když začal trochu natahovat moldánky, pohladila ho prstem po nose. On se začal usmívat, chytil ji za prst a v tu chvíli byla Joanna ztracená. Zamilovala se,“ popsal zpěvák deníku Blesk.

Mohlo by vás zajímat: Maciuchová, Vondráčková, Zelenková. Proč tyto slavné ženy nikdy neměly děti?

Joanna se stará o celou domácnost. Občas se zpěvákovi snažila uvařit i polskou kuchyni, s čímž u něj ale příliš nezabodovala. „Nejsem náročný. Mám rád co nejjednodušší jídla a razím teorii, že řízkem nikoho neurazíš. Polskými jídly se mě Joanna párkrát pokoušela otrávit. Udělala mi bigos, což by mělo být jídlo podobné moravským vrabcům. Má to ale jedno velké ale. Na mě je v tom moc zelí a málo bůčku a masa. Tím pádem je tam pro mě všechno špatně,“ přiblížil deníku Blesk Brichta, který je původní profesí ekonom.

Sdílejte článek
Štítky rozvod výročí láska rodina manželství narozeniny zpěvák děti ženy Aleš Brichta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.