Aleš se soutěžícími počítá své děti. Bez pomoci soupeřky by neměl co podávat

Krájení chleba - Prostřeno! S29 (72)

Soutěž amatérských kuchařů ze Zlínského kraje se v úterý přesune do pronajatého bytu hostitele Aleše. Ten slibuje domácí kuchyni a tvrdí, že vůbec netaktizuje. Jak by ale mohl vyhrát, když musí poprosit svoji soupeřku o pomoc s krájením chleba?

Úterní hostitel Aleš je soupeřům známý z televize, kde se nechoval nejlépe. Doslova ho Dagmar označila za špatného člověka. V soutěži amatérských kuchařů se však nezaměstnaný vyučený kuchař hodlá ukázat v jiném světle a neprobírat tolik soukromí. Aby se distancoval od reality show, kde se měnily manželky, na natáčení Prostřeno! si pronajal jiné prostory. Vaření v cizí kuchyni bude samozřejmě výzvou. Aleš má hodně dětí, ale uživit se to prý dá, takže taktizovat nehodlá. Jak to ale bude doopravdy?

Aleš v menu slibuje dobroty jako domácí chléb s pomazánkou, slepičí vývar s domácími nudlemi, svíčkovou na smetaně s domácím knedlíkem a šlehačkovou roládu. Ne, že by Aleš vyloženě neuměl vařit, ale dost se toho nepovede. Chleba ani nudle nebudou domácí, polévka nebude slepičí, ale kuřecí. Nejvíce ale Aleš šokuje v úvodu večera, kdy nemůže dát na stůl předkrm. Neumí totiž ukrojit chléb bez elektrického kráječe. „Nevíš, jak se krájí chleba?“ diví se Kateřina. „Neznám chlapa, který neumí ukrojit chleba,“ hodnotí Dagmar, která přispěchá na pomoc, aby se hosté vůbec najedli.

Prsty jedné ruky na tyto počty nestačí. Podívejte se na video:

Dlouhé čekání a pak zklamání

Soutěžící nemají velká očekávání, takže je Aleš může jedině překvapit. Jako předkrm bude škvarková pomazánka. Pečivo nebude domácí, i když to hostitel sliboval. Že bude polévka kuřecí místo slepičí ani tak nevadí, ale to servírování. Hrouda nudlí uprostřed talíře, soutěžící budou lovit z polévky kosti. To nepůsobí dobře. Po polévce se půjde šmejdit. V cizím bytě není moc co hodnotit, tak budou soutěžící zkoumat připravené fotky. Nemohou se ale dopočítat, kolik má vlastně Aleš dětí. S bývalou manželkou má dvě děti, se současnou také dvě, další je na cestě a tři děti jsou přítelkyně. „Ještě jedno je nemocný, to s námi není,“ dodá Aleš.

„Takže devět?“ ujišťuje se Dagmar, která pro jistotu počítá na prstech. „Já jsem ráda za své dvě zdravé děti, člověk je rád, že je uživí,“ komentuje pak Dagmar. Na hlavní chod se bude dlouho čekat. Všem to bude nepříjemné. Svíčkovou má navíc rád každý jinak, takže se Aleš nezavděčí všem. Dezert bude spíš průměr. Kolik dostane Aleš bodů? Nezapomeňte vpodvečer hlasovat i vy. Už nyní se můžete na prima+ podívat na večery ostatních a uvidíte, kdo tento týden vyhraje.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.