ALPINE PRO Prima Run 2023: Vyrazte do Holešovic na sportovní den pro celou rodinu

Tradiční akci plnou endorfinu, zábavy, ale také celebrit můžete zažít už 19. srpna na Výstavišti Holešovice. Všichni jsou vítáni! Profíci i amatérští běžci, maminky s kočárky, děti, dokonce i pejsci. Přijďte si na ALPINE PRO Prima Run zasportovat a užít si prima den.

Už po osmé přichází FTV Prima se sportovním dnem pro celou rodinu. Na trať se může vydat kdokoliv, nejde o překonávání rekordů, ale o zábavu a potěšení pro celou rodinu.

Pro dospělé je připravena trasa dlouhá 5 km, zaregistrovat ale můžete i děti. Ty poběží v následujících kategoriích: ročník 2018–2020 běh na 300 metrů, ročník 2015–2017 běh na 300 metrů, ročník 2012–2014 běh na 635 metrů, ročník 2008–2011 běh na 1 000 metrů.

Rozhýbeme děti i dospělé

„Je bohužel smutnou pravdou, že se děti stále méně hýbou. I proto máme dlouhodobě vypsanou dětskou kategorii. Těšíme se na všechny, kteří si chtějí aktivně zaběhat nebo si jen tak užít fajn odpoledne s přáteli. O zábavu a doprovodný program se postarají tváře televize Prima, které dorazí podpořit všechny účastníky závodu,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf pořádající agentury SOLOOTIONS. Kromě toho na děti čeká bohatý pohybový doprovodný program, takže se mohou přebytku energie zbavit i při dalších aktivitách.

Zapracujte na kondičce s ALPINE PRO

Pro dospělé závodníky bude připravena tradiční trať o délce 5 km. Jestliže máte o své kondici nějaké pochybnosti, nemusíte se bát toho, že byste svůj start přepálili. Společnost ALPINE PRO všem účastníkům ve Stromovce přináší i soustu zajímavých soutěží, takže první místo nebude tím jediným, které vyhrává. „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. A ještě u toho dobře vypadat. Proto pro závodníky chystáme speciální závodní ALPINE PRO Prima Run trička a spoustu soutěží například o naši vychytanou olympijskou kolekci. Trička, mikiny, kalhoty, cestovní taška a další doplňky, které využívají sportovci, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a vycházejí z osvědčených modelů předešlých olympijských kolekcí i úspěšných modelů kolekcí ALPINE PRO. Stavte se pro výhru,“ láká nejen sportovce Václav Hrbek, majitel společnosti ALPINE PRO k účasti na sportovním dni.

Těšíme se na všechny sportovní nadšence!
Registrujte se na: www.alpineproprimarun.cz

Sdílejte článek
Štítky rodina FTV Prima zábava Výstaviště Holešovice Prima Run TV Prima ALPINE PRO, a.s.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.