ALPINE PRO Prima Run 2023: Vyrazte do Holešovic na sportovní den pro celou rodinu

Tradiční akci plnou endorfinu, zábavy, ale také celebrit můžete zažít už 19. srpna na Výstavišti Holešovice. Všichni jsou vítáni! Profíci i amatérští běžci, maminky s kočárky, děti, dokonce i pejsci. Přijďte si na ALPINE PRO Prima Run zasportovat a užít si prima den.

Už po osmé přichází FTV Prima se sportovním dnem pro celou rodinu. Na trať se může vydat kdokoliv, nejde o překonávání rekordů, ale o zábavu a potěšení pro celou rodinu.

Pro dospělé je připravena trasa dlouhá 5 km, zaregistrovat ale můžete i děti. Ty poběží v následujících kategoriích: ročník 2018–2020 běh na 300 metrů, ročník 2015–2017 běh na 300 metrů, ročník 2012–2014 běh na 635 metrů, ročník 2008–2011 běh na 1 000 metrů.

Rozhýbeme děti i dospělé

„Je bohužel smutnou pravdou, že se děti stále méně hýbou. I proto máme dlouhodobě vypsanou dětskou kategorii. Těšíme se na všechny, kteří si chtějí aktivně zaběhat nebo si jen tak užít fajn odpoledne s přáteli. O zábavu a doprovodný program se postarají tváře televize Prima, které dorazí podpořit všechny účastníky závodu,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf pořádající agentury SOLOOTIONS. Kromě toho na děti čeká bohatý pohybový doprovodný program, takže se mohou přebytku energie zbavit i při dalších aktivitách.

Zapracujte na kondičce s ALPINE PRO

Pro dospělé závodníky bude připravena tradiční trať o délce 5 km. Jestliže máte o své kondici nějaké pochybnosti, nemusíte se bát toho, že byste svůj start přepálili. Společnost ALPINE PRO všem účastníkům ve Stromovce přináší i soustu zajímavých soutěží, takže první místo nebude tím jediným, které vyhrává. „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. A ještě u toho dobře vypadat. Proto pro závodníky chystáme speciální závodní ALPINE PRO Prima Run trička a spoustu soutěží například o naši vychytanou olympijskou kolekci. Trička, mikiny, kalhoty, cestovní taška a další doplňky, které využívají sportovci, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a vycházejí z osvědčených modelů předešlých olympijských kolekcí i úspěšných modelů kolekcí ALPINE PRO. Stavte se pro výhru,“ láká nejen sportovce Václav Hrbek, majitel společnosti ALPINE PRO k účasti na sportovním dni.

Těšíme se na všechny sportovní nadšence!
Registrujte se na: www.alpineproprimarun.cz

Sdílejte článek
Štítky rodina FTV Prima zábava Výstaviště Holešovice Prima Run TV Prima ALPINE PRO, a.s.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.